Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ништа.
Ноћас сам спавао око 5-6 сати и данас после подне сам одрапио око 3 сата, одморио се ко бебирон и ништа, али апсолутно ништа нисам сањао, тотална опуштенција.
Још јутрос сам из замрзивача извадио неколико великих чаша од јогурта, по пола литре су, пуних вишања још од јуна и сада се крепим истима.

Za ljude koji ne sanjaju Psihologija kaze da su im u rascepu svesni i nesvesni deo licnosti. Kada je osoba u ravnotezi, onda se seca svojih snova. Ako se potrudi da ih tumaci to je onda pun pogodak.

Svaki san ima sedam razlicitih tumacenja, odnosi se na jednu stvar i jos nekoliko njih. Dobar tumac moze protumaciti svega jedan ili dva, ali i to je dovoljno.

Za ljude koji ne sanjaju Psihologija kaze da su im u rascepu svesni i nesvesni deo licnosti. Kada je osoba u ravnotezi, onda se seca svojih snova. Ako se potrudi da ih tumaci to je onda pun pogodak.

Svaki san ima sedam razlicitih tumacenja, odnosi se na jednu stvar i jos nekoliko njih. Dobar tumac moze protumaciti svega jedan ili dva, ali i to je dovoljno.
Знам да те касапљење туђих постова зарад промовисања својих фрустрација усрећује, шта каже психологија о томе?

legoh jutros u 8 iz noćne smene i taman što sam zaspao počeo sa da sanjam kako je iz nekog trnja iskočila divlja svinja i zgrabila me za butinu i otkidala mi dobro parče mesa...naranvo probudio sam se
nikad ne sanjam nešto lepo neog sve neki akrepi
u pitchku materinu

sanjala sam predivan san...kao zakrpili emulatore i ja se spremam daigram svoju omiljenu igricu i razmisljam dal da s eteleportujem u gradski park u zemun ili na bb i sve mi super uzivam i pozvoni zvono na vratima. ovi sto peru hodink trazili vodu :evil:

Da sam neki tajni agent i da mi je otvoren krov i da cistim wc:dash::lol: dok neko navigira rakete ka meni i ja neke hvatam rukom,onda neko ludilo i jurnjava i neke nebuloze:rotf:

- - - - - - - - - -

Sanjala sam da se vozim u autobusu na sprat i da ispred busa neki ljudi voze oltar sa Bogorodicinom slikom.I kao neka zena uzme oltar ukrade a ikonu baci i ja je uzmem i pogledam u nju i probudim se.Dakle sto sam zivela-zivela sam,manastir me zove

Ja mislim da te djavo poslo:lol:Al to je mozda do prvog utiska:rotf:

- - - - - - - - - -

sanjala sam predivan san...kao zakrpili emulatore i ja se spremam daigram svoju omiljenu igricu i razmisljam dal da s eteleportujem u gradski park u zemun ili na bb i sve mi super uzivam i pozvoni zvono na vratima. ovi sto peru hodink trazili vodu :evil:
Meni su najbolji snovi bili kad sam imala neke super moci,i jos kad si svestan da sanjas al to je bas retko,jednom sam tako bila u fazonu extra sanjam i pokusala nesto da napravim al nije islo...
Najlepse bi bilo kad bi stalo bili svesni koja bi to ludila bila:lol:

Da sam neki tajni agent i da mi je otvoren krov i da cistim wc:dash::lol: dok neko navigira rakete ka meni i ja neke hvatam rukom,onda neko ludilo i jurnjava i neke nebuloze:rotf:

- - - - - - - - - -

Ja mislim da te djavo poslo:lol:Al to je mozda do prvog utiska:rotf:

- - - - - - - - - -

Meni su najbolji snovi bili kad sam imala neke super moci,i jos kad si svestan da sanjas al to je bas retko,jednom sam tako bila u fazonu extra sanjam i pokusala nesto da napravim al nije islo...
Najlepse bi bilo kad bi stalo bili svesni koja bi to ludila bila:lol:

ovo je bio jedan od retkih snova, a da nije kosmar i da nema neke jurnjave...sve lepo lagano, ja uzivam i morao ovaj sto cisti zgradu da zvoni u zao cas. :(

ovo je bio jedan od retkih snova, a da nije kosmar i da nema neke jurnjave...sve lepo lagano, ja uzivam i morao ovaj sto cisti zgradu da zvoni u zao cas. :(
Ti si moj covek:lol:a ako se neko pita zasto je sranje sanjati godzilu to je zato sto kad te juri ima one male rucice koje gde god da se sakrijes moze da zavuce:rotf:
A najmastovitiji sanmi je ubedljivo bio onaj kombo vremenske masine,nastavnika geografije,eminema betmena i terodaktila....:rotf:

Back