Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjao sam da neka avetinja izlazi iz babine kuce na selu i juri ujnu i ujna ulazi u svoju kucu u kojoj sam i ja i zatvaramo vrata pred tom avetinjom.:eek:
Razmisljam da li to ima veze zato sto mi je keva rekla da prodaje kucu na seocetu...

Pa onda neke tegove sam sanjao da ispadaju sa terase na koju su zakaceni slicno kao klima...

Poslednja izmena:
Ja go, samo u gaćama, prilazim da zatvorim prozor, a crna ili crvena devojka bez brushaltera i crnim gaćama leži na krevetu (sa svojim momkom), golih grudi. Kako vidi mene, odmah prekriva grudi ili rukama ili ćebetom. Ja se pravim da ništa nisam video (idem da zatvorim prozor) ali ne i moj "mališa" koji mi jasno stavlja do znanja da mu se svidela ta devojka bez grudnjaka. Vraćam se u krevet, alli ne dugo nakon toga ta devojka i njen momak dolaze da me maltretiraju vatajući me za vrat, za lice. Tu se san prekida...

Ja go, samo u gaćama, prilazim da zatvorim prozor, a crna ili crvena devojka bez brushaltera i crnim gaćama leži na krevetu (sa svojim momkom), golih grudi. Kako vidi mene, odmah prekriva grudi ili rukama ili ćebetom. Ja se pravim da ništa nisam video (idem da zatvorim prozor) ali ne i moj "mališa" koji mi jasno stavlja do znanja da mu se svidela ta devojka bez grudnjaka. Vraćam se u krevet, alli ne dugo nakon toga ta devojka i njen momak dolaze da me maltretiraju vatajući me za vrat, za lice. Tu se san prekida...

Cuti... sve je to dobro dok te njen momak nije naguzio... :lol:

Pre neku noć sam sanjao ovo:

Ja radim radnu subotu u firmi na Telepu, umesto u centru. Prija mi to, manje gužve, manje se radi, a i kraće je radno vreme. Usput razgovaram sa jednom koleginicom sa kojom u privatnom životu ne samo da nerazgovaram, nego ni ja njoj, ni ona meni nećemo ni zdravo da kažemo. Prija mi razgovor sa njom, drago mi je da smo se izmirili i da je sve po starom, i tu se san prekida...

Kao, Lakiša i ja se šetamo pored reke... a uređeno kao Ušće, stepenice i sve.. i Lakiša pliva sa pingvinom, odnosno roni, vidim mu samo rep.
Odjednom me pogleda ipod vode i nestane..uspaničim se načisto, počnem da ga tražim, a on izašao iz vode..voda je čista, kao jezerska halštatska,a ne savska i ja pogledam, a mali pingin se nasukao..... crno-beli pingvin i ima crvenu mašnu...onda sam mu istiskao vodu iz grudi da ga spasem davljenjai i preživeo je...živ sam se nasikirao..

evo da ponovim...nešto mi se piše od jutros
idemo ja i kolega putem, opeklo, vruće...naletimo na peglicu parkiranu pored puta...on kaže u super ajde idemo da je uzmemo da ne idemo pešaka, ja mu kao nešto kažem nemoj čoeče najebaćemo, on me ne posluša, uzme peglicu i ode, al gazda vidi, prijavi, a san ko san ****** ga policija se stvori za pola sekunde i zaustave ga...on zajebe peglicu, pobegne negde po šljivicima i livadama, ja blenem ko tele...njega uhvatili a mene posle nešto propitivali i obojica popijemo suspenziju...ostalo se ne sećam

Sinoć na TV - u gledam pozorišnu predstavu "Kir Janja" i nakon desetak minuta zaspim i nastavim u snu da sanjam nastavak radnje, ali su glumci bili promenjeni.

Onaj što glumi pisara Mišića bio mnogo mlađi.
Tako ja prosanjam još jedan čin komedije.

Kao, Lakiša i ja se šetamo pored reke... a uređeno kao Ušće, stepenice i sve.. i Lakiša pliva sa pingvinom, odnosno roni, vidim mu samo rep.
Odjednom me pogleda ipod vode i nestane..uspaničim se načisto, počnem da ga tražim, a on izašao iz vode..voda je čista, kao jezerska halštatska,a ne savska i ja pogledam, a mali pingin se nasukao..... crno-beli pingvin i ima crvenu mašnu...onda sam mu istiskao vodu iz grudi da ga spasem davljenjai i preživeo je...živ sam se nasikirao..

:lol: Slatko
Namucise te bas vala

Back