Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjala sam papagaje, i ond me je jedan poljubio ,pa je dosao i neki malecki cupavi i bilo ih mnogo,a ovaj jedan je imao radioaktivne oci tj zracio je zeleno:dash:
Znaci koje gluposi ja sanjam :)E onda sam danas videla na kamionu dzinovske papagaje nacrtane:hahaha:Ako je to neki znak ja ne znam koji je,mozda da su prevozili neke radioaktivne stvari:lol:

scena fest u indjiji.. sta li je veceras na programu.. ispade mi novcic.. trazim ga medju nogama ljudi.. pronadjoh ga.. podigoh glavu.. iznad mene trojka, dive, smokva i linda gole do pola.. veeeelike sise.. shvatih u trenutku: veceras je na programu noc golih sisa i upravo je pocelo.. pogledah jos jednom u gole sise.. onesvestih se

Neko tesko ludilo ho neka bajka,i jos sam mislila da sam budna pa onda da sanjam u snu,pa kako pricam i trcim u krevetu,pa bila neka vestica i tako. XD

- - - - - - - - - -

scena fest u indjiji.. sta li je veceras na programu.. ispade mi novcic.. trazim ga medju nogama ljudi.. pronadjoh ga.. podigoh glavu.. iznad mene trojka, dive, smokva i linda gole do pola.. veeeelike sise.. shvatih u trenutku: veceras je na programu noc golih sisa i upravo je pocelo.. pogledah jos jednom u gole sise.. onesvestih se
:rotf:

- - - - - - - - - -

Jel si ovo stvarno sanjao ili si izmislio? X)

Cele noći sam se provlačila kroz tunele rudnika.
Podupirala sam zemlju gredama da se ne obruši na mene, puzala kroz uske otvore kopova jame, udarala glavom o niske zidove rudničkih rupa. Gazila sam po blatu, voda mi je kapala po glavi, bila sam zamazama ugljem i blatom.

Sve ovo ne bih sanjala da nisam zaspala čitajući Zolin "Žerminal".
Ko je čitao zna kako su to verni opisi rudnika na 540 metara ispod površine zemlje.

- - - - - - - - - -

Cele noći sam se provlačila kroz tunele rudnika.
Podupirala sam zemlju gredama da se ne obruši na mene, puzala kroz uske otvore kopova jame, udarala glavom o niske zidove rudničkih rupa. Gazila sam po blatu, voda mi je kapala po glavi, bila sam zamazama ugljem i blatom.

Sve ovo ne bih sanjala da nisam zaspala čitajući Zolin "Žerminal".
Ko je čitao zna kako su to verni opisi rudnika na 540 metara ispod površine zemlje.

- - - - - - - - - -

Zamisli sta ja tek sanjam kad citam knjige o NOB-u :rumenko:

Komšinicu partizanku.

Interesantno, uvek je malo, da se tako izrazim, punija
Ghelyon.gif

Back