Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
pa svasta nesto pa onda naidjem na crnu pudlicu ispred sestrine zgrade(e da pre tog sam se igrala sa nekim lutalicom dopisacu jos ako se setim)i kao cijo je ovo ker kad naidjem na lika koji seniceg ne seca al se vidi da je njegovo..
kao nesto pricamo i zadjemo i tu iza zgrade naidje on naporodicu svoju i kao sve je ok kad krenu tri lika sa macetama da ga jure..ja mrenem da ga branim(valjda sam nasla ili otela macetu od nekog)a njemu reknem da bezi....
i tu me malo i isekli i po glavi lupili i ja se macujem i kontam da se treba baciti u beg i pbegnem negde u neku kucu...e sad tu me napadnu opet al ja sam se vesto branila pa je nueki sporedni lik hteo da me uposli dal ko obezbedjenje il sta god...
onda je dr riba htela da me isece i baci otrovnu ruku ko igracku sa onim dzinovskim noktima i ja taj napad odbijem,pa je neki lik krenuo da.me napada kao polu robot polu sta ti ja znam,pa sam se sakrila u neko mracno.mesto ko kad bi usao ispod fotelje sa nekim likom al skontaa da nema vajde od toga pa sam onda krenula da trazim generator da ga iskljucim(buahahahah:lol: )neko ttroje sam uspela da pobedim i probam da ih obesim al kad ih besim to su ko igrackice male,i jos mi zao pa nesto kao sklonim ih sa kanapa i gledam dal ce da prestanu i prihvate poraz...

i onda ne mogu sve da se setim sta je jos bilo pa smo kod tetke koja ima aparat za preradu sokova izbacivanje cigara i slatkisa ko neki sve u jednom i ukljuce ga oni da se napravi neki super sejk otrov protiv onih napadaca..

Sanjala sam ujake kao odrasle osobe, ozenjene i sa decom i kako imaju i unucice i sad ti njihovi unicici se igraju sa mojim detetom u dvoristu.
Sedim na pletenoj stolici i posmatram deciju igru i u jednom momentu se obracam ujacima, oni stoje jedan uz drugog, kao da su slepljeni i obracam im se u jednini a svesna sam a ih je dvojica i dok im govorim oni me prekidaju i pocnu da govore: Mi nismo jedan mi smo dva i pocnu da se odvajaju.

e sad sam se setila,ja sam sanjala kako muzu na ogledalu pokazujem svoje lice i na njemu fleke od sunca(koje mi i inace izlaze:evil:) al u obliku smajlija
mislim da je ogledalo bilo uvelicavajuce,jer je smajli bio velik

Opet sam sanjala ujake, stoje na jednoj velikoj i prostranoj livadi, u daljini vidi se jedno drvo, prilazim im i oni stoje svako sa jedne i strane i pokazuju mi na drvu i polako mu se priblizavaju i ja se priblizavam i kako prilazim vidim da to nije jedno drvo vec dva drveta potpuno identicna i prvo pomislim da su spojeni i onda pocne da duva vetar i vidim da su razdvojeni iako su jedan uz drugi.

Skola i ja se zbog necega vracam kuci.
Na povratku dve neke iz odeljenja mi daju neku vodu i sok gazirani fantu 0.5 da odnesem V.(devojka koja je nekada zaista isla sa mnom u skolu,po imenu se setih nje) .
Sledeca scena ja u nekoj zamracenoj sobi muski i devojke leze na podu vezbaju,pitam mogu li da prodjem i profa fizickog iz komsiluka gundja kao ajde,idi.

Izlazim napolje pravo ispred nekog poznatog sportiste i u snu pomislih ko je ovo,zatecena,zbunjena,nije valjda Djokovic koji uzas kad ono ne,grli me Milica Mandic.
Pitam je ima li osecaj koliko je jaka a ona me grli i kao to se stice vremenom.
Silazimo zajedno niz bele stepenice sa strane glatke,neka reklama za sok je bila na njima.
Probudim se.

Uplasio me ovaj san.Nzm zasto.

Back