Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sanjao sam kako mi je otac u stvari ziv,pijemo kafu na terasi na selu.Pravimo pauzu,zajedno sredjujemo mog bmw oldtajmera.U tom snu,auto je vec bio ofarban u plavoj boji,nesto ceprkamo oko motora.Jutros kad sam ustao bas se osecam prazno..

Ја сам ноћас сањала родитеље, спремамо се за неки свечани догађај, у неком смо хотелу, али у истом хотелу је и мој садашњи супруг, са којим се у сну још увек забављам али смо у жестокој свађи.

Још пуно неких мање битних људи око нас, само се срећам сусрета са њим на ходнику и како нешто покушава да ми се опет увуче под кожу, и сећам се свог страха да ћу опет поклекнути :zcepanje:

Јутрос стигнем на посао и колега ми каже како је у близини мог локала видео ватрогасна кола :eek:

Зовем супруга, није наш него локал поред нашег изгорео...

'бем ти сан :evil:

Sanjao kako igram fudbal protiv Severne Koreje... moji suigraci su se zabili pred nas gol i sprdaju se, dok ja kosooke vozam i punim...negde pri rezultatu 14:0 za nas tj. za mene kazem Koreancima "Ej, dosta je bilo...dobili ste lekciju i aj sad da batalimo"...ocigledno iznervirani sin diktatora, koji je isto igrao protiv mene, poceo nesto da kenjja... lupam mu samar i to na tatine oci, koji je sedeo u publici. Srusio se od jacine udarca. Bilo mi ga zao posle. Triumfalno napustam teren uz ovacije i skandiranje ocarane publike. :rotf:

došo neki ciga, ima tristaća drečavo crvenog, bele presvlake one ambolije...al pozadi nisu klasična sedišta nego istak kao ona od napred, al sa svake strane bočno po jedno...što tako - nisam skonto...i on meni da da ga provozam...a sve kolko pamtim bilo sunce...i izlazim ja iz ulicu i gledam da se uključim levo u glavnu ulicu...al od njega ne vidim i krećem a uto nailazi mazda 323F (prvi model znaš ona što joj se podižu farovi) sive boje...i odjednom skontavamo da je lapavica po put...znaš ono...nije sneg, nego onako sve ljopavo...i izlazim ja krećem, a on siroma koči da me ne udari i skroz se približio trotoaru da me izbegne...i tad ja vidim da on uopšte nema prednji levi točak, nego vozi tako...pa sam mu se ja posle izvinjavao što sam mu tako istrčo da ga ometem
posle sam se valjda probudio,

pa u pravu si...sad skoro smo ogovarali jednog bildera matorog...sad se skoro oženio, žena mu fakat ribetina...i neko reče kaže kupali se negde, valda u vojske...kažu ****** ili bolje reći isti u pokušaju mu ko neoljušteni kikiriki, znaš ono u ljuspicu...minijatura...a takve šokantne stvari se vuču za tobom ceo život :mrgreen:

itd :rumenko: :sad2:

pa u pravu si...sad skoro smo ogovarali jednog bildera matorog...sad se skoro oženio, žena mu fakat ribetina...i neko reče kaže kupali se negde, valda u vojske...kažu ****** ili bolje reći isti u pokušaju mu ko neoljušteni kikiriki, znaš ono u ljuspicu...minijatura...a takve šokantne stvari se vuču za tobom ceo život :mrgreen:

itd :rumenko: :sad2:

Secam se da se u vojsci skinuo tip od 2 i kusur metra,kad ono....hehe tog dana smo svi ostali bili srecni :per:

Al mi ne volimo nabildovane tipove :manikir:

A kakve tipove volite? :p

Back