Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I sanjam tako ja pre dve noći, tražim nešto, tražim, tražim...
I pita me drugarica u snu šta to tražim i ja razmišljam, razmišljam...
I opet tražim i tek pred kraj sna nešto mi se ukaže na kraju neke livade, nešto plavo i ja kažem - našla sam.
I pita me neki čovek šta je to plavo što se vidi u daljini.
I ja kažem to je ono što sav dan tražim.
Šta je to, pita on.
Peti element, kažem ja.

Сањала сам како се пењем неким дрвеним степеницама толико високо да сам могла да видим предивне пејзаже,
али било ме је изузетно страх јер су степенице биле врло климаве.

Obzirom da sam bas lose spavala sinoc, i sanjala sve neke glupe snove def je bio najtupaviji onaj u kojem sam ja jedan od 5 mocnih rendzera i spremali smo se da se borimo protiv ogromnog gvozdenog robota na daljinsko upravljanje :neutral:

- - - - - - - - - -

I posle kazu da svi snovi imaju neko skriveno znacenje : )))

sanjao sam Aleksandru, onu moju neostvarenu ljubav...neam pojma kako, našla se na mom bivšem radnom mestu...i tu kao neki UAZ buhanka sivo maslinaste boje kakvi obično jesu, valjda trebalo da se ide po nekim terenima....misim računam da je tako...i bilo tu još nekih detalja, sećam se da je bilo, al ne pamtim kojih

prosle noci da sam dosla na kavitaciju u salon(ja zapravo ni ne znam sta je to tacno) i tamo nasla mog tatu kako smanjuje onim struka:eek:
nocas kako sam poslala mladje dete kod dede i bake avionom,al mu nisam kupila kartu za nazad(kao valjda ce oni)a nisam mu ni spakovala nista od garderobe.a moji svekar i svekrva su strasno voleli da deci menjaju garderobu kao da su lutke...

Могу да кажем да сам ноћас имала кошмар :roll:
Сањала са да сам трудна и понављам себи: "хоћу данас да се породим, хоћу данас да се породим...."
И одем код брата у собу и узмем шаку жита са намером да га потопим у воду и да га поједем јер ће то наводно изазвати порођај.
А поред мене се одједном појавио неки висок крупни човек у црном оделу и са шеширом...ма прави ђаво...
Уплашила сам се од њега и отишла из собе.

Сањала са да сам трудна и понављам себи: "хоћу данас да се породим, хоћу данас да се породим...."
И одем код брата у собу и узмем шаку жита са намером да га потопим у воду и да га поједем јер ће то наводно изазвати порођај.
А поред мене се одједном појавио неки висок крупни човек у црном оделу и са шеширом...ма прави ђаво...

То није сан, то је кошмар :sad2:

:lol:

Negledam Premijer ligu i nepratim više toliko ko brani za koji tim, ali noćas sam sanjao da jedan rezervni-prosečni golman dobija šansu sa klupe i da brani u poslednjem kolu

Čelzi-sanjao sam da Hilario (koji je prosečan golman) menja takodje njihovog rezervnog golmana Marka Švarcera (koji je jedan od najboljih golmana u Premijer ligi).

Kladionicu nemožeš više odigrati jer je završena Premier liga.

Noćas sam sanjao-Slovenija, ja i Beata (gledao sam zapravo parfem, a ne kravatu kao što sam napisao u Blogu "Beata") šetamo. Odjedanput se stvara neka gužba, ljudi počinju da beže

"Drži se
-Držim te
-Nedaj me
Nedam te " :D :D

Pretprošle noći, pod utiskom nemilih scena koje su pristigle preko sredstava javnog informisanja, sanjam sledeće:

U malom sam čamcu, gumenom, pretrpanom stvarima i nekim ljudima. Veslaju dvojica a ja vičem : Okreći čamac, eno ga, drži se za banderu!:eek: I oni poslušaše i tako krenusmo ka njemu, a jak nalet vode ga odvoji od bandere i poče da ga nosi. Ovi veslači ubrzaše rad i stigosmo ga i ja ga pozovem i bacam mu neko uže da se uhvati za njega, a on, bandoglav kakav je oduvek bio, zanemari uže i nastavi da pliva uprkos bujuci. Stiže do nekog krova od kamiona i uhvati se za njega, a mi ka njemu i zovem ga u čamac, a on i dalje tvrdoglavo odbija da uđe, pravi se junačina. :evil:Puče mi film, i onako besna iskoračim iz čamca ka njemu. U trenutku iskoraka udarim u rebro radijatora, matermuiebem, do srca me zabole.:rida: Morala sam da stavljam hladne obloge na koleno i jedva sam stigla juče na posao. A celog dana sam bila potištena.:cry:

Prosle noci sam sanjala kako sam ispred jednog prenocista i pokusavam da smislim kako jednu osobu izdvojiti iz neke grupe ljudi.I tako stojim ja ispred prenocista,stojim,stojim nje nema,nema nema,nkei drugi izlaze,pricaju nesto i na kraju krenem kuci kad oni svi prodju kraj mene i krenu putem da odlaze (al* ne trotoarom nego putem).Stojim,gledam ih,pomislih u snu da su kao neka sekta i probudih se.
Mesto gde se sve desavalo-kraj njega prolazim bezbroj puta u realnom zivotu,tu je neko nekad dolazio isto u realnom zivotu meni drag,spavao a da ja nisam znala to te verovatno podsvesno zelim da se vratim nazad i saznam istinu o svemu.Ne moze al* podsvest je to :neutral: .

Back