Vexy
Buduća legenda
- Poruka
- 34.744
Пуно људи,нека гужва ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nekog sa foruma koga bih zelela da upoznam u rl..

Sanjao prije nekih sat jednu forumašicu,kao poslala mi 2 fotke mms-om na tel,na jednoj je nosila bordo ljetnju dugačku haljinu
hmm trebam paliti odavde...
nije fora da ne otkrijem,bila je to Čeriš![]()
Odmori malo od foruma : ))))

Negledam Premijer ligu i nepratim više toliko ko brani za koji tim, ali noćas sam sanjao da jedan rezervni-prosečni golman dobija šansu sa klupe i da brani u poslednjem kolu

Могу да кажем да сам ноћас имала кошмар
Сањала са да сам трудна и понављам себи: "хоћу данас да се породим, хоћу данас да се породим...."
И одем код брата у собу и узмем шаку жита са намером да га потопим у воду и да га поједем јер ће то наводно изазвати порођај.
А поред мене се одједном појавио неки висок крупни човек у црном оделу и са шеширом...ма прави ђаво...
Уплашила сам се од њега и отишла из собе.

Могу да кажем да сам ноћас имала кошмар
Сањала са да сам трудна и понављам себи: "хоћу данас да се породим, хоћу данас да се породим...."
И одем код брата у собу и узмем шаку жита са намером да га потопим у воду и да га поједем јер ће то наводно изазвати порођај.
А поред мене се одједном појавио неки висок крупни човек у црном оделу и са шеширом...ма прави ђаво...
Уплашила сам се од њега и отишла из собе.

Negledam Premijer ligu i nepratim više toliko ko brani za koji tim, ali noćas sam sanjao da jedan rezervni-prosečni golman dobija šansu sa klupe i da brani u poslednjem kolu
I oni poslušaše i tako krenusmo ka njemu, a jak nalet vode ga odvoji od bandere i poče da ga nosi. Ovi veslači ubrzaše rad i stigosmo ga i ja ga pozovem i bacam mu neko uže da se uhvati za njega, a on, bandoglav kakav je oduvek bio, zanemari uže i nastavi da pliva uprkos bujuci. Stiže do nekog krova od kamiona i uhvati se za njega, a mi ka njemu i zovem ga u čamac, a on i dalje tvrdoglavo odbija da uđe, pravi se junačina.
Puče mi film, i onako besna iskoračim iz čamca ka njemu. U trenutku iskoraka udarim u rebro radijatora, matermuiebem, do srca me zabole.
Morala sam da stavljam hladne obloge na koleno i jedva sam stigla juče na posao. A celog dana sam bila potištena.
.