Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...da sam krenuo na more, i to vozom, i na pola puta do Subotice (ne znam zasto idem na more na tu stranu, ne pitajte me) shvatim da sam zaboravio pasos... I tako se iznerviran! :evil: I onda zovem drugara da sedne u auto i da stigne voz do granice da mi donese pasos, a on nece, pa se i tu iznerviram...

preljuba prevara-

Sanjati preljubu ili ljubavnu aferu označava vaše seksualne nagone i želje koji čeznu da se izraze. Alternativno, to ukazuje na samo-izdaju podsvesti. Možda se nađete uvučeni u situaciji koja nije u vašem najboljem interesu, možda čak i prevarite partnerku ili suprugu.

Sanjati prevaru (bilo vašu ili nekog drugog)po psihološkom tumačenju snova predstavlja pitanja napuštanja i zanemarivanja u vezi. Ili se osećate emocionalno zatvoreni i trebavam izlaz za vaša osećanja. Alternativno, san prevara ukazuje na to da se osećate nezadovoljni u trenutnom ljubavnom odnosu.Vi imate skrivenu podsvesnu krivicu zbog seksualnog odnosa, ili tražite više erotskog zadovljstva i bogatiji seksualni život.

Sanjala sam, da je neko umro. Ne znam ko i ne znam otkud ja na toj sahrani, ili ispraćaju. Znam samo da je kovčeg od nekog svetlog drveta, i na njemu puno belih ljiljana. Pokušavam da dokučim, je li mlado, staro. Jesam li u nekim bližim ili daljim rodbinskim vezama. Ništa. Kao pala s Marsa. Ne osećam se tužno. Nemam pojma, što sam tu. A blam me je da odem. Osećam zbunjenost. U prolazu pogladim ovlaš, dok prolaze, i to je to.

Šta ja sve sanjam, u zadnjih par godinica ovo još i dobrim, zove se.

Budi Bog s nama.

:bye:

Kuća, obična, mala, puna veselih bučnih ljudi koji defiluju, ima ih na desetine,rade hiljadu malih stvari, sudaraju se u nekom simpatičnom haosu, koji me iritira na neki način a na drugi me čini pripadajućom. Sve je u toplim narandzasto crvenim tonovima koji se nežno prelivaju dok posmatram te scene.

Iznenadni prelazak na drugu scenu, crno belu, tišina, noć, pred mojim očima velika prazna kuća sa ugašenim svetlima, impozantna u svojoj veličini i strukturi, do nje vode veličanstvene stepenice,ali odiše nekom otmenom hladnoćom. Unaokolo je golo drveće koje mi ukazuje na zimu, nema snega, ne, ali drveće kao da je odenuto nekim čudnim finim kristalima, iz kojih izleću maleni leptiri, minijaturni...ne mogu da se otmem utisku da nisu stvarni ni kristali ni leptiri. Tu je muškarac koga znam zaista a koji mi ništa ne predstavlja, ne razgovaramo, ćutke stoji i čeka nešto, mene da reagujem, da kažem nešto...ali nemam reči...
Osećam fasciniranost tim leptirima, sve deluje kao neostvariva bajka. Oni jesu prelepi, imam želju da ih dodirnem ali me ne napušta osećaj nestvarnosti koja prikriva ono šta jeste, hladnoća i praznina. Da li bih mogla da im udahnem život ili je sve upozorenje moje podsvesti da za mene tu nema ničeg zaista?

Back