- Poruka
- 21.848
pametno, ja isto srushim sve mostove iza sebe, sto je sigurno sigurno
)))
)))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)))
)))))
sanjala sam da je policija dosla po mene...neko gazenje pesaka...![]()

ja se onda probudim i 5 min. drhćem od straha...za malo da me udavi....moram mu otrovati džukelu u RL zato što me traumira u snu. 

какав јадан сан... као неки распали чича, сједим и чешем стомак, чачкам пупак и у једном моменту схватим како ми груди сежу чак до пупка, и загледам их а оне висе... мирно капирам какав је то бедак и да нећу пронаћи брус који може да их подигне на њихово старо мјесто

mislimmmm
)))sanjam kako se vracam kuci i u dvoristu sretnem debelu macku koju svi hranimo i ona mi pruzi jednu sapu i hoda na zadnjim nogama kao beba koja uci da hoda.a ja mislim,jao koliko ce ovo trajati,bas sporo ide.
kad dodjem do vrata,a moj stan obijen
pita posle milicija,jel me neko ometao kad sam se vracala kuci,a ja razmisljam,jel glupo da da kazem da me je macka ometala?

neki skraceni...a jel čika milicajac nosio pendrek...?![]()

neki skraceni![]()

a ne pitaj,jutros u 5 dosao do kreveta sa velikom korom od slanine koju sam mu dala da se igra pre par dana i kora je za par minuta nestala.e nocas ju je nasao i ponudio mi je u krevetu...pominjali smo te notjas, možda si zato to sanjala, a i bobija naravno...
...elem, nije mačka bila u pitanju nego gušter... ušao je kod afro... pa smo hteli da te budimo jer svi znamo da bobi najbolje lovi guštere...![]()
a ne pitaj,jutros u 5 dosao do kreveta sa velikom korom od slanine koju sam mu dala da se igra pre par dana i kora je za par minuta nestala.e nocas ju je nasao i ponudio mi je u krevetu

pa ne znam,bila dosta cista,po malo sazvakana...eeeh, ljubav je to...
...el su mravi negodovali...?![]()

a ne pitaj,jutros u 5 dosao do kreveta sa velikom korom od slanine koju sam mu dala da se igra pre par dana i kora je za par minuta nestala.e nocas ju je nasao i ponudio mi je u krevetu