tanju boskovic kad je bila u najboljim godinama sto ti je podsvest
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
((((neke gluposti ko i po obicaju.
jos sam se smrzla kad sam legla pa sam se pokrila perjanim jorganom i cebetom
pa sam se preznojavala tokom noci
i od muke sanjala svakakve budalastine
i probudila se sva osamucena![]()
((((pa i meni bio otvoren prozoro ******, pa od toga moze da se rikne
kod mene je bilo 10 stepeni sinoc, a meni otvoren prozor i jedan tanji prekrivac
i opet mi jutros bilo vruce
doduse, zene vole tu toplotu, stalno im je potreban neki grijach((((

pa i meni bio otvoren prozor
ali ja se jako ohladim kada zaspim, znam da se probudim bela ko vampir koliko mi se uspori cirkulacija i metabolizam i sve....al nekad preteram i onda krene drama u glavi![]()

a dva ima i ja taj što je pokvaren treba da odnesem da joj ne pravi gužvu, a smoki pravi frku jer ne zna gde je daljinski od tog pokvarenog
)
)
Da putujem sa Smokvom kroz njenu Smokvicicu.. ona mi pokazuje predele..
i odjednom pocinju da nas jure divlje svinje
nailazimo na komad pecenog buta.. u prasini na putu, neko se saginje sav srecan da omirise i taman da onako zagrize komad
Smoki kaze...NE...mozda je ljudsko
sacuvajmeboze![]()

sanjala sam noćas smokvu
kako mi je dala broj od svoje frizerke, al da ne kažem da sam od nje dobila
i ja kao pozovem i javi se neka nadrndana ženska i pita me odakle mi broj, ja kažem na preporuku i krenem da joj objašnjavam kakva mi je kosa i šta oću od nje
sledeća scena, smokvi riknuo jedan tv u kuhinjia dva ima i ja taj što je pokvaren treba da odnesem da joj ne pravi gužvu, a smoki pravi frku jer ne zna gde je daljinski od tog pokvarenog
i ne može da nađe nove sandale što je kupila, a htela da se pohvali(garant bobi pojeo)
e da, bobija nije bilo u snu
mislim da sam posle išla na livadu da tražim i njega
pošto ga nisam mogla naći, krenula sam pešaka kući sa štranda(?) i usput sretnem neke drugarice iz osnovne koje su krenule na apsolventsko veče,(jedna je imala baš kul haljinu i sad znam šta će mi biti sledeći projekat za šivenje)

da se poradjam prirodno
bila sam srecna kad sam se probudila![]()
))))))

za par sati