Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:mrgreen:

396806_322085407813885_169357456420015_980544_1496563752_n.jpg

sanjala sam da idem na more... al kao nesto iznenada i ja se ne spakujem nego onako brze bolje da odem... pa kad sam stigla kuknjava nemam kupaci, ni peskire, ni cetke za kosu(!)... i kao dramim i nerviram sve redom... a radnje prazne nema nista za kupiti... pa kao zovem telefonom moje i cimam ih da mi salju stvari... i onda se tu stvori onaj glumac popovic :zper: on mi kao pomagao oko stvari ( pretpostavljam onda da sam letovala u budvi)... ziva sam se iskidala nocas :(

Ima li neki Frojd da mi pojasni...već dva puta sanjam san na istu temu...:) Prvi je bio kao čuvam neko dijete i ono se pretvori u zrno riže,a ja sam očajna jer sam ga izgubila i ne mogu da ga nađem.
A drugi san,slično...kao držim u naručju slatku malu bebu sa plavim očima,i ona se pretvori u kliker...:roll: I opet osjećaj krivice...kao da je nisam dobro čuvala..

Ima li neki Frojd da mi pojasni...već dva puta sanjam san na istu temu...:) Prvi je bio kao čuvam neko dijete i ono se pretvori u zrno riže,a ja sam očajna jer sam ga izgubila i ne mogu da ga nađem.
A drugi san,slično...kao držim u naručju slatku malu bebu sa plavim očima,i ona se pretvori u kliker...:roll: I opet osjećaj krivice...kao da je nisam dobro čuvala..

čitaj od Frojda "Tumačenje snova" :)

http://www.***********/office/opY9VpZ6/freud_sigmund_-_tumacenje_snov.html

Back