ma ne.....eno gore dopisao sam zasto...aaaa,takoreci voajer
nego kad smo kod snova,pre desetak dana sanjala sam jednog forumasa,bilo je vise nego zastoko
odkud on,pojma nemam![]()
plezz ))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ne.....eno gore dopisao sam zasto...aaaa,takoreci voajer
nego kad smo kod snova,pre desetak dana sanjala sam jednog forumasa,bilo je vise nego zastoko
odkud on,pojma nemam![]()
Fala ti ko bratu.brate,,ako nadjem stavljam odma...
aaaa bio bi to trenutak za nezaboravma ja sam skroz ispred kako ne razumes..kao drzim neku kameru ..kao mozda se odnekud smoki pojavi u toplesu,pa da obelezim taj velicanstveni trenutaak
))

da me je neko ucenjivao nekim kućnim videom
koji ne postoji btw
može biti da je neki forumaš![]()
)))ma da, inace ti si jedna mirna i povuchena zemska)))

pa to u snu ne postoji![]()
da me je neko ucenjivao nekim kućnim videom
koji ne postoji btw
može biti da je neki forumaš![]()

a vidi kozu kako je zapanjenadok smoki muke muci u malom sestosobnom stanu...ja sanjam sve neke napustene bacvare (((
![]()
I? Je si pristala na ucene?![]()
Ja sanjao kako je bebisiterka otisla, kao izasla u grad sta znam...uglavnom kao dovozi je neki lik u neko nedoba, i kao ja ustajem, pravim frku "kakav je to nacin, jel se sad dolazi?" itd.![]()

ma pomešao me čovek sa nekim, ja znam da nije moj
vijali se po nekoj gradskoj kući, sećam se stepenica![]()

Pa jel te uhvatio na kraju? To te bre pitam.![]()

mislim da nije, a možda se i ne sećam
ne znam ni ko je, znate onaj osećaj u snu kad pričate sa nekim, a ne vidite ga![]()

mislim da nije, a možda se i ne sećam
ne znam ni ko je, znate onaj osećaj u snu kad pričate sa nekim, a ne vidite ga![]()

a vidi kozu kako je zapanjena![]()
mozes misliti onda tek kako je kozi?Ахаха...па еботе, наглас се смејем
on mi kao pomagao oko stvari ( pretpostavljam onda da sam letovala u budvi)... ziva sam se iskidala nocas 

Prvi je bio kao čuvam neko dijete i ono se pretvori u zrno riže,a ja sam očajna jer sam ga izgubila i ne mogu da ga nađem.Ima li neki Frojd da mi pojasni...već dva puta sanjam san na istu temu...Prvi je bio kao čuvam neko dijete i ono se pretvori u zrno riže,a ja sam očajna jer sam ga izgubila i ne mogu da ga nađem.
A drugi san,slično...kao držim u naručju slatku malu bebu sa plavim očima,i ona se pretvori u kliker...I opet osjećaj krivice...kao da je nisam dobro čuvala..