Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kao... komšijska džukela (vučijak) preskočila ogradu i upala u moje dvorište, ja da je isteram kad ona počela da se rve sa mnom. Ja da je odgurnem kad ona jaka...zagrize me za vrat, ja da se spasim, a ono boooliiii :rida: ja se onda probudim i 5 min. drhćem od straha...za malo da me udavi....moram mu otrovati džukelu u RL zato što me traumira u snu. :kletva:

какав јадан сан... као неки распали чича, сједим и чешем стомак, чачкам пупак и у једном моменту схватим како ми груди сежу чак до пупка, и загледам их а оне висе... мирно капирам какав је то бедак и да нећу пронаћи брус који може да их подигне на њихово старо мјесто

какав јадан сан... као неки распали чича, сједим и чешем стомак, чачкам пупак и у једном моменту схватим како ми груди сежу чак до пупка, и загледам их а оне висе... мирно капирам какав је то бедак и да нећу пронаћи брус који може да их подигне на њихово старо мјесто

Интересантно.

sanjam kako se vracam kuci i u dvoristu sretnem debelu macku koju svi hranimo i ona mi pruzi jednu sapu i hoda na zadnjim nogama kao beba koja uci da hoda.a ja mislim,jao koliko ce ovo trajati,bas sporo ide.
kad dodjem do vrata,a moj stan obijen
pita posle milicija,jel me neko ometao kad sam se vracala kuci,a ja razmisljam,jel glupo da da kazem da me je macka ometala?

sanjam kako se vracam kuci i u dvoristu sretnem debelu macku koju svi hranimo i ona mi pruzi jednu sapu i hoda na zadnjim nogama kao beba koja uci da hoda.a ja mislim,jao koliko ce ovo trajati,bas sporo ide.
kad dodjem do vrata,a moj stan obijen
pita posle milicija,jel me neko ometao kad sam se vracala kuci,a ja razmisljam,jel glupo da da kazem da me je macka ometala?

...a jel čika milicajac nosio pendrek...?:think:

...pominjali smo te notjas, možda si zato to sanjala, a i bobija naravno...
...elem, nije mačka bila u pitanju nego gušter... ušao je kod afro... pa smo hteli da te budimo jer svi znamo da bobi najbolje lovi guštere... :lol:
a ne pitaj,jutros u 5 dosao do kreveta sa velikom korom od slanine koju sam mu dala da se igra pre par dana i kora je za par minuta nestala.e nocas ju je nasao i ponudio mi je u krevetu

a ne pitaj,jutros u 5 dosao do kreveta sa velikom korom od slanine koju sam mu dala da se igra pre par dana i kora je za par minuta nestala.e nocas ju je nasao i ponudio mi je u krevetu

Pričali mi neki zidari da su radili kod neke raspuštenice, koja je umesto vibratora koristila komad slanine, onako, krat a žilav, što se ono kaže za slaninu. I, ode ona na posao, kad majka joj raskrčivala sobu, i nađe ono pod jastukom.:eek:

Dolazi ti ta s posla, i napade na majku " đe je slanina, đe je slanina" :evil:

"Ma, prođi me se, djete, đe se slanina drži pod jastukom, ja sam ono majstorima izrezala u pasulj" :huh:

Back