limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.106
čitaj od Frojda "Tumačenje snova"
http://www.***********/office/opY9VpZ6/freud_sigmund_-_tumacenje_snov.html
Ne mogu da pročitam...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čitaj od Frojda "Tumačenje snova"
http://www.***********/office/opY9VpZ6/freud_sigmund_-_tumacenje_snov.html

prvo treba da downloaduješ![]()

sve nesto ovako,,pobbrkano i smusheno ..i sve po dve. budibogsamnom...
![]()
pa kako kad ne gledam tv godinamaTvoj san je lako protumačiti...mnogo gledaš turske serije...![]()

i kao otkinuo mi parce mesa... sta to znaci?

)))
, a ona ih kao navlači da proba i kaže joooooj nemaš pojma, meni su baš kul
sanjam ja,domacica postavila video klip na krstaricu
snimao ona kao svog muza na plazi,on sav rascupan,spavao covek na sljunku,pa krenuo prema vodi.
kad u kadru odjednom i ja
pitaj ja njega jel voda ladna i odjednom ustanem,zatrcim se i bacim na glavu u vodu
kasno shvatim da sam ja obucena
al dobro sad,ne odustajem od kraula,ipak ce ovo izaci na krstarici
i tako se zaplivam da udarim u drugu obalu
i plivam ja nazad,kad se setim,pu majku mu,pa ja na sebi imam kilo sminke.znaci maskara mi se razmazala,izgledam ko klovn
pa sve jednom rukom kraul,a drugom se brisem
i taman krenem da izlazim iz vode u stilu ursule anders u dzejms bondu,kad pogledam,domacica uopste ne snima,zapricala se sa nekom zenom
moracu malo da proredim kacenje na dvvvd![]()

pa to ste krivi vi sto mi dajete komplimente,pa jadna i u snu se trudim da budem na visini zadatka
P.S.Možda je dovoljno da se par sati pre spavanja ne kačiš na dvvd.Nemoj naglo da prekineš.Ko zna šta ćeš onda sanjati....
sve neke budalaštine..
bivšeg momka i njegovu ženu i bebu i skoro svu njegovu rodbinu(a ima ih), okupirali mi stan, ja žurim na posao, a ne mogu da pronađem maskaru jer su oni po celom stanu kao mravi
i hotel neki koji se rotira, pa kako god da objasnim gde je parking, niko ne može da skonta
i koleginicu koja je babi svojoj kupila neke kurrvanjske rukavice od satena, crveno crne do iznad lakta sa crvenom čipkom okolo i tufnicama
ja joj kažem X pa zar je to poklon za babu, a ona ih kao navlači da proba i kaže joooooj nemaš pojma, meni su baš kul
pa je kao rešila da ih zadrži za sebe i da ih nosi na neku žurku vezano za posao na koju treba zajedno da idemo, a nikako da skontamo gde će biti i da li ćemo stići
![]()
))pa to ste krivi vi sto mi dajete komplimente,pa jadna i u snu se trudim da budem na visini zadatka![]()