Sta ste sanjali..?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sve nesto ovako,,pobbrkano i smusheno ..i sve po dve. budibogsamnom...

scaled.php

Setam nepoznatim, velikim gradom i sretnem neku zenu duge plave kose, koja me napala zasto nemam duge i lepe nokte kao sto su njeni. Kad nakon njenog divljeg napadanja izjavih da mi se ne svidjaju umetci, zena postala agresivna, skocila da me davi i okupila se masa ljudi koja je htela da je spreci u nameri. Dok me davila poceh joj gristi nokat. Uspanicila se, a ja pobegoh u hodnik neke ambasade, gde bezuspesno gurah vrata i trudih se zakljucati ih. Ulece ona sa drugaricom, ja bezim, ali bez snage. Resih ih se tako sto plavusu gurnuh u mocvaru, a drugarica skocila za njom.
Nakon svih prepreka (a bilo ih dosta) opkoli me policija i masa koja je pokusavala da zenu spreci u nameri da me udavi. Nemam gde. Prerusim se tako sto stavim crnu kapu na glavu, srebrni sal oko vrata, usta, srebrni prsten s leve ruke stavim na domali prst desne i sednem na pecinu gledajuci more. Padne mi sal, prepozna me policija, oce me hapsi.
Na kraju budem oslobodjena krivice.

Jedva se otarasih zene u snu. :lol:

:pop:

Poslednja izmena:
sanjam ja,domacica postavila video klip na krstaricu
snimao ona kao svog muza na plazi,on sav rascupan,spavao covek na sljunku,pa krenuo prema vodi.
kad u kadru odjednom i ja:eek:
pitaj ja njega jel voda ladna i odjednom ustanem,zatrcim se i bacim na glavu u vodu
kasno shvatim da sam ja obucena
al dobro sad,ne odustajem od kraula,ipak ce ovo izaci na krstarici
i tako se zaplivam da udarim u drugu obalu:eek:
i plivam ja nazad,kad se setim,pu majku mu,pa ja na sebi imam kilo sminke.znaci maskara mi se razmazala,izgledam ko klovn
pa sve jednom rukom kraul,a drugom se brisem
i taman krenem da izlazim iz vode u stilu ursule anders u dzejms bondu,kad pogledam,domacica uopste ne snima,zapricala se sa nekom zenom:(

moracu malo da proredim kacenje na dvvvd:cross:

sve neke budalaštine..
bivšeg momka i njegovu ženu i bebu i skoro svu njegovu rodbinu(a ima ih), okupirali mi stan, ja žurim na posao, a ne mogu da pronađem maskaru jer su oni po celom stanu kao mravi:confused:
i hotel neki koji se rotira, pa kako god da objasnim gde je parking, niko ne može da skonta
i koleginicu koja je babi svojoj kupila neke kurrvanjske rukavice od satena, crveno crne do iznad lakta sa crvenom čipkom okolo i tufnicama :lol:
ja joj kažem X pa zar je to poklon za babu:eek:, a ona ih kao navlači da proba i kaže joooooj nemaš pojma, meni su baš kul
pa je kao rešila da ih zadrži za sebe i da ih nosi na neku žurku vezano za posao na koju treba zajedno da idemo, a nikako da skontamo gde će biti i da li ćemo stići

:lol:

sanjam ja
,domacica postavila video klip na krstaricu
snimao ona kao svog muza na plazi,on sav rascupan,spavao covek na sljunku,pa krenuo prema vodi.
kad u kadru odjednom i ja:eek:
pitaj ja njega jel voda ladna i odjednom ustanem,zatrcim se i bacim na glavu u vodu
kasno shvatim da sam ja obucena
al dobro sad,ne odustajem od kraula,ipak ce ovo izaci na krstarici
i tako se zaplivam da udarim u drugu obalu:eek:
i plivam ja nazad,kad se setim,pu majku mu,pa ja na sebi imam kilo sminke.znaci maskara mi se razmazala,izgledam ko klovn
pa sve jednom rukom kraul,a drugom se brisem
i taman krenem da izlazim iz vode u stilu ursule anders u dzejms bondu,kad pogledam,domacica uopste ne snima,zapricala se sa nekom zenom:(

moracu malo da proredim kacenje na dvvvd:cross:
:zcepanje:

P.S.Možda je dovoljno da se par sati pre spavanja ne kačiš na dvvd.Nemoj naglo da prekineš.Ko zna šta ćeš onda sanjati....

sve neke budalaštine..
bivšeg momka i njegovu ženu i bebu i skoro svu njegovu rodbinu(a ima ih), okupirali mi stan, ja žurim na posao, a ne mogu da pronađem maskaru jer su oni po celom stanu kao mravi:confused:
i hotel neki koji se rotira, pa kako god da objasnim gde je parking, niko ne može da skonta
i koleginicu koja je babi svojoj kupila neke kurrvanjske rukavice od satena, crveno crne do iznad lakta sa crvenom čipkom okolo i tufnicama :lol:
ja joj kažem X pa zar je to poklon za babu:eek:, a ona ih kao navlači da proba i kaže joooooj nemaš pojma, meni su baš kul
pa je kao rešila da ih zadrži za sebe i da ih nosi na neku žurku vezano za posao na koju treba zajedno da idemo, a nikako da skontamo gde će biti i da li ćemo stići

:lol:

citao sam negdje valjda kad sanjash te bivse onda si ih prebolio ili tako neshto :)))

Back