Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
данас сам купила такве минђуше![]()
![]()
и још једну совицу:
![]()
ииии кинеске реј банке
![]()
ииииии торбицу
![]()
Sve svidjam! Torbica je odlicna.
A i prosto mi je sad krivo sto nemam busne usi pa da mogu i jaaaa da imam sovice na ushima!![]()
Jesi to kupila njihovu kremu za lice ili nesto drugo?
Ostali dio kupovine ti je super, sve osim onih ipanema papucica, nadam se da ces ih nositi samo na plazi.![]()
Kupila sam mnogo lep Lisca brushalter bele boje, udoban, seksi, ženstven, divan je.
I Ipanema papučice, slatke i udobne.
To su ove, ali nisu beli ovi tzv. kaišići, nego pastelno providni:
http://www.ipanemaflipflops.co.uk/women/octopus-white-sandal.html
O, da.Meni su preslatke zbog one zvjezdice, ona mi se nekako posebno svidja... I ja nosim stikle cesto, pa ih zamjenih japankama ili baletankama...
Ali,pretpostavljam da ces na ljetovanje da nosis stikle kao i ja..
Ja sam kupila ovo
![]()
...ne znam koliko je udobno ali znam da je jako moderno, svi ih nose....i sve sto lici na te takve...![]()
E vala može se bez kapi
Ja sam jedno vreme bila navučena na kapi za nos ( bez smeha molim) i koristila sam ih bez prestanka jedno par meseci...dok mi iz nosa nije počela ići krv kad god dunem i sva sluzokoža mi se spojebala.
To je bilo mega davno i otada, dovoljno je da jednom nakapam nos i opet mi se sve raskrvari...
Tako da sada i kad sam boelsna ko svinja ne stavljam kapi..
A tripujem i da mi je nos češće zapušen, tj kao da se oštetilo nešto unutra
Pa vi vidite oćete se kapati
Anybody Seen My Baby
Bez kapi se ne moze
A, sta ces tako rano na Adi?
Ja nisam nista kupila, jer sam se tek probudila...![]()
E vala može se bez kapi
Ja sam jedno vreme bila navučena na kapi za nos ( bez smeha molim) i koristila sam ih bez prestanka jedno par meseci...dok mi iz nosa nije počela ići krv kad god dunem i sva sluzokoža mi se spojebala.
To je bilo mega davno i otada, dovoljno je da jednom nakapam nos i opet mi se sve raskrvari...
Tako da sada i kad sam boelsna ko svinja ne stavljam kapi..
A tripujem i da mi je nos češće zapušen, tj kao da se oštetilo nešto unutra
Pa vi vidite oćete se kapati