Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo sam kratko prošetala da kupim dragoj koleginici poklon za rođendan i vratila se sa majicom na bretele boje korala i lepim vezenim radom na leđima, lakom za nokte u nijansu iste boje, totaletnom vodom mirisa kokosa i jednom slatkom kesicom da u nju sve to spakujem. :)

svesve.png

i ako nekoga zanima sve, na gomilici:

http://img706.imageshack.us/img706/4012/sve.png

Coco, super izbor, divan lak! Pre sam imala baš taj, samo se meni mnogo brzo osušio do neupotrebljivosti, ne znam što. Inače, četkica je magnifique! :)

Hvala :)
Uh.. valjda meni nece... preko leta uvek gledam da stavljam lak koji se brzo susi.. ovaj sam uzela kao zamenu za Loreal Jet Set 110. Slicna nijansa.
Da Rimmel lakovi imaju odlicnu cetkicu.. ali kvalitet im je onako srednji... :)

Znam na koju torbu mislis, pogledala sam je ali nije to to.. U ovu sam se zaljubila na prvi pogled, nisam ni tri minuta razmisljala o kupovini..:zaljubljena:
A krenula po veliku torbu za svaki dan.. :lol:

A ova nijansa braon boje i teget mi se lepo slazu.. Cak mislim da ce je bas iznosati, uz dosta garderobe joj se slaze... A i meni. :mrgreen:

Trenutno moje omiljeno vino :heart:, da bi sutra popila sa drugaricom (Girl's movie night :manikir: ) uz Maretti krekere.

images

Ova vina su stvarno veliko iznenadjenje, obicno ovakav kvalitet kosta najmanje 700 din... a Nudo vina su od 380 do 510.
Inace ja sam bas veliki ljubitelj kvalitetna vina... mislim koliko mogu da priustim sebi toliko eksperimentisem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back