Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvijek sam mislila da sam jedina koja ima tu glupu navku ili sta je vec to.
Imam ja morsku vodu, bas je kupila u apoteci, jer obnavlja sluzokozu nosa, tako sam trazila i zena mi dala neke, ne znam sad kako se zovu, pa ih nekada stavim...
Nemam vise ideju sta da radim, samo znam da ih se moram rijesiti u vrlo kratkom vremenu, i znam da nema sanse da presjecem i kazem e necu vise, moram bas postepeno, ali nadam se da cu uspijeti vec da izadjem na kraj sa njima, jer sam vec dosta stete nanijela svom jadnom nosu.

Na temu:

Kupila sam espreso kafu;

Max Factor Creme puff 05 Translucent;

Vichy Eau Thermale.

Do sada sam koristila Evian facial spray i obozavala ga u zarkim danima. :)
Verujem da je i Vichy sjajan.

Evian ne mogu pronaci ovde, pskrbicu se kada odem preko grane. :)

Pregrst pamucnog konca jer pletem narukvice. :)

Ovako izgleda (moja fotografija):

:)

Nisam probala Vichy termalnu vodu ali ne sumnjam da je izvrsna.

Pazarila sam suknju, lagana je i leprsava, prikladna za vecinu mojih kretnji...da sam sacekala par dana verovatno bih uhvatila snizenje ali nisam smela da rizikujem gubitak broja...

http://1.***************/-xxXNjVpyY-U/TxcGiofm2wI/AAAAAAAAB0U/p6Sud6m38lw/s640/ss12_sisleywoman_03_0.jpg
66449_ss12-woman-look-13420x677_galleryh.jpg

Freya, dopada mi se tvoja suknja, lepa je, ženstvena, a rekla bih i da je lepog materijala. :)

Mislim da uz nju super ide beli kaiš sa jednostavnom srebrnom šnalom i bela košua povrnutih rukava, blago raskopčana, kao i bele santalice sa otvorenim prstima kaišićima oko zglobova. :)

To je slika koja mi se javlja u glavi dok je gledam.

Ja sam danas kupila mnogo lepe, blistavo bele Lisca tangice, elegantne i ženstvene.

Limun žuti Lisca brus (moram da priznam da je push up, ali nije da me je briga :lol:).

To je ovaj, model se zove Fleur, ali nisam mogla da tražim žuti (tražila sam, ali nisma našla, čak ni na njihovom oficijelnom sajtu), evo koji je, samo u drugoj boji.

http://www.lisca.com/index.php?page...sto-kosarico---push-fleur&lang=sr_SR&local=sr

U žutoj boji je još lepši i nežniji, posebno sada kada sam polako počela da dobijam boju na sunčanju, divno će izgledati na preplanulom tenu.

g770m.jpg

Shopping groznica se nastavlja :D

2mxh76g.jpg

jednom sam probala, zadovoljna sam ali trebacu jos da vezbam nanosenje... prvi mi je gel liner.

... i

rimmel.jpg

...i

bodylotion-cocos-21504-0.jpg

Posto sam bila zadovoljna sa prethodnim losionom s mirisom dinje... taman dovoljno hidrira sad preko leta. A miris je stvarno jak i oseca se 3-4h. Cena je povoljna. Ok ovaj s kokosom ne mirise toliko intenzivno..

Poslednja izmena:
Shopping groznica se nastavlja :D

2mxh76g.jpg

jednom sam probala, zadovoljna sam ali trebacu jos da vezbam nanosenje... prvi mi je gel liner.

... i

rimmel.jpg

...i

bodylotion-cocos-21504-0.jpg

Posto sam bila zadovoljna sa prethodnim losionom s mirisom dinje... taman dovoljno hidrira sad preko leta. A miris je stvarno jak i oseca se 3-4h. Cena je povoljna. Ok ovaj s kokosom ne mirise toliko intenzivno..

Coco, super izbor, divan lak! Pre sam imala baš taj, samo se meni mnogo brzo osušio do neupotrebljivosti, ne znam što. Inače, četkica je magnifique! :)

Juce sam celo popodne bazala po gradu, jer mi je trebala otvorena obuca "za svaki dan"
I nista pametno nisam nasla sto mom stopalu odgovara, samo sam se doooobro iznervirala, doslo mi je da placem :lol:
I tek na kraju, u poslednjoj radnji naletim na njih. Bila sam u fazi da cu uzeti bilo sta sto iole dolazi u obzir, jer ne ide da nosim bas gumene japanke na poslu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back