Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shower.jpg

Spremala neseser...

100045_l.jpg

...odlicno izgleda...

default.jpg

...simpaticno mirise...

z_000000000000357097_001.jpg

...bojim se da se nisam proslavila izborom, cini se premasna za moju kozu...kad ne daju testere u apoteci:(

...uzela sam i Lorealov bezbojni lak i odlican sampon protiv opadanja kose, uvek mi leti malo vise opadne pa da preduhitrim nevolju....

Ja sam ih kupila više zbog udobnosti nego zbog estetike jer mi ih je prpeoručila kozmetičarka kod koje sam išla na pedikir, a ona ih je kupila kad ju je posavetovao ortoped.

I zaista, mnogo su udobne.

Mnogo nosim štikle i one su nakon njih pravi odmor.

To mi je za lunjanje tamo-'vamo na letovanju. :)

Meni su preslatke zbog one zvjezdice, ona mi se nekako posebno svidja... I ja nosim stikle cesto, pa ih zamjenih japankama ili baletankama...
Ali,pretpostavljam da ces na ljetovanje da nosis stikle kao i ja.. :D

Ja sam kupila ovo
pfizerOlynth01.jpg
O, da. :D
...ne znam koliko je udobno ali znam da je jako moderno, svi ih nose....i sve sto lici na te takve...:)

Preudobne su, zaista, ja sam malopre išla na plažu (na Adu) u njima. :)

E vala može se bez kapi :lol:
Ja sam jedno vreme bila navučena na kapi za nos ( bez smeha molim) i koristila sam ih bez prestanka jedno par meseci...dok mi iz nosa nije počela ići krv kad god dunem i sva sluzokoža mi se spojebala.
To je bilo mega davno i otada, dovoljno je da jednom nakapam nos i opet mi se sve raskrvari...
Tako da sada i kad sam boelsna ko svinja ne stavljam kapi..
A tripujem i da mi je nos češće zapušen, tj kao da se oštetilo nešto unutra
Pa vi vidite oćete se kapati

Ja sam jedno vreme bila navučena na kapi za nos ( bez smeha molim) i koristila sam ih bez prestanka jedno par meseci...dok mi iz nosa nije počela ići krv kad god dunem i sva sluzokoža mi se spojebala.
To je bilo mega davno i otada, dovoljno je da jednom nakapam nos i opet mi se sve raskrvari...

Ovo zvuči ko Mi deca sa stranice Zoo!
:mrgreen:

wild child znam da nije smijesno, ja imam taj cudan problem koji ne mogu rijesiti, iako se trudim... kontam da sad kad odem na more da ce mi pomoci morska voda, ako ne, onda stvarno nemam pojma sta da radim, guram to smece u nos vec nekih 6 mjeseci sigurno, a ne mogu se otarasiti :confused:

E pazi Baby, problem je što više koristiš kapi to ti više trebaju :/
Dakle morala bi par dana da pokušaš da izdržiš bez njih i onda će tek krenuti nos da ti se otpušava..inače ništa..znam to iz iskustva nažalost.
Ili makar s lekarom da vidiš jel ima nešto benignije a korisno:/

Trilijan
:lol:
Kakva sam poročnica !

O da, moze se bez kapi! :)

Bila sam ovisna vise od godinu dana.
Nakon teske bolesti nastavila sam ih koristiti jer sam otezano disala.

I sto sam ih vise koristila, vise su mi bile potrebne. Zacarani krug.

Olinth sam kupovala jednom nedeljno. Cim bi se sadrzaj bocice primakao dnu, jurila sam da kupim druge. Groznicavo.

Potpuno sam unistila sluzokozu nosa.

Jednog dana sam pomislila: Dosta je.
Prestala sam ih koristiti. Tek tako. Napravila sam ostar rez.

Savetuju da treba postepeno smanjivati koristenje kapi za nos uz obavezno koristenje nekakvog fizioloskog rastvora, morske vode (Npr. Marisol).

Morala sam napraviti drasticnu promenu jer u protivnom nikada ne bih kapi izbacila iz zivotne rutine.

U pocetku je bilo strasno.
Nocima sam se budila zbog zapusenog nosa.

Vremenom je bivalo lakse. Srecom, ovo je jedna od konstanti bitka. :)

Proslo je oko 5 meseci od kako sam ostavila kapi. Nos mi jos uvek nije izlecen.
Jos uvek ne disem kao nekada.

Zato stajem uz Vajld i govorim - Nemojte koristiti kapi za nos duze od 5 dana.

@Bejbi, pokusaj da ih ostavis.
Bice tesko, ali istrajaces. :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back