Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dan danas patim za nekim stvarcicama koje nisam kupila :cry:
cena je bila odlucujuci faktor, ali bi se manje kajala da sam, kupila u svakom slucaju zato sto su u pitanju savrseni komadi odece na koje reeetko naletim :aha:
Eto. Posle izvesnog vremena prestanes da se secas razloga zbok koga nisi to nesto kupio, samo se secas da je tako sta postojalo a da ga sad neko drugi ima.

Mnogo sam ja stvari propustila jer su mi bile skupe, jer nisam bila sigurna uz sta bih to nosila, jer nisam trenutno imala kod sebe dovoljno para, jer sam se zarekla da necu nista da kupujem dok ne stigne naredna stipendija. I td i td....
Bedak.

E evo sad price.

U Piramidi, u krajnjem desnom cosku male Piramide kad se krene prema velikoj Piramidi, u lokalu 70b nalazi se prodavnica Show room.

Vlasnica prodavnice je modistkinja koja sama dizajnira i kroji svoje modele.

Ima svacega, od majica za svaki dan, preko haljinica kao za maturu ili neku svadbu i svecanijih majica, pa do fenomenalnih kombinezona i haljinica i za plazu. Sve je apsolutno originalno, sareno, u veselim bojama i uglavnom od prirodnih matejala (pamuk, viskoza). Ma radnja je prava bonbona.

Da ne pricam sto su cene smesne. Haljinice za plazu po 1000, majice iz ovogodisnje kolekcije od 450 do 1000, majice iz proslogodisnje letnje kolekcije na velikom snizenju-samo 390!

Ja sam kupila dve sa tog 390 rafa i diiiiivneeee su! Apsolutno originalne, zanimljive i lude! A za totalno smesne pare. Evo slike:

(ovu ste videli kako stoji na Sta nosim danas)
A evo i one po koju sam inicijalno posla. Verujem da ce stajati fenomenalno za neke morske izlaske, kad se malo pocrni:

Inace, ona je na ljubicaste i bez prugice, a izmedju prugica je tanak zlatni lame. Evo:

Eto. Obecala sam toj modistkinji da cu je malo izreklamirati ovde, tako da idite i uverite se sami.

10062010749.jpg

Preslatka. I dezen i kroj!

Moj kineski ulov: salvare 600din, fini tanki pamuk
haljince 800din :D

+ sandalice u immo centru :D

u zadnje vrema( 10 god) samo teget kupujem.... moram menjati .....

...preslatko...jako mi se dopada ideja salvarica, ja sam skoro kupila od teksasa za 4600:dash::vudu::udriglavu:...i to u sugavom timeout-u koji uopste nije kvalitetan, mrzim kada sam uslovljena pa moram da kupim nesto precenjeno...volela bih da posedujem tvoje:aha:

Slatka je. Nego, jel to mala torbica ili...?
:think:

Da, mala je. Ima nekih 30 cm u dužini, 20 cm visini...

Svidja mi se torba, jel skupa?
Vidim da nisi iz Bgd, pa glupo da te pitam gde si je kupila. ;)

Ja sad navratila u Time out, ima sniženje 50%... probala nekoliko tunika, ali ništa nisam kupila, mnogo mi veliki dekoltei :(

Košta 35 evra.
Kupila sam je u ESPRIT prodavnici u mom gradu...

Svidja mi se torba, jel skupa?
Vidim da nisi iz Bgd, pa glupo da te pitam gde si je kupila. ;)

Ja sad navratila u Time out, ima sniženje 50%... probala nekoliko tunika, ali ništa nisam kupila, mnogo mi veliki dekoltei :(

E to se i meni juce desilo sa dve superiska haljinice, ali su im dekoltei bili veliki. Za jednu bi cak trebalo da nosim majicu ispod, a to bi bilo bas previse za leto. Srecom drzim se svoje odluke da ne kupujem nista sto zahteva bilo kakvu intervenciju (tipa skratiti, dositi, smrsati i slicno).
Al sam zato kupila nove majicice, teget lanenu suknju i pamucnu jaknu, a od danas karticu ostavljam kod kuce i nosim samo sitne pare sa sobom. :andjeo:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back