Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mnogo dobru sarenu belo-crveno-teget suknju u Zari (van snizenja i nije mi zao)

mnogo slatku i pristojnu kariranu zeleno-braon-ljubicastu haljinicu u Jennifer (nova prodavnica na Terazijama) tek da mi ne kuka sef kako dolazim u minicu na posao (ono uopste nije minic nego on ima bolesnu mastu, al hajde)

kupila sma predivnu majicu
ima sve sto ja volim
njezna roze boja, sva je u volanima i materijal je onaj izguzvani, pa sam i dodatno srecna jer mogu slobodno da je zduzvam i gurnem u ormar... kada bi mi sva garderoba bila takva:D

samo sto se u njoj mnogo znojim, malo je prevruca i sto je najgore vidi se kada se oznojim:(

Ja kasnim sa vestima ali da se pohvalim
kupila sam sivu majicu - tuniku - mnogo je slatka i lagana, kao od gaze , vrlo ugodna. Kratki rukavi, asimetricnog je kroja u smislu da je nazad nesto duza i ima "zabice" u predelu grudi. To mi je prvo bilo odbojno lai kad sam je obukla i videla kako lepo stoji i koliko mi grudi izgledaju vece u njoj nisam se vise dvoumila XD

I kupila sam jos jednu crnu majicu, klasicnu, bez ikakvog natpisa ili share - savrsena je, ni preuska ni presiroka - taman da naglasi struk a opet je vrlo komotna.

Mrzi me da trazim onu temu..rasprodaje, ali danas sam u "Terranovi " u Knezu kupila jeftine majice za mene i moju cerku. Od 490-1200 din. Ima i pantalona na snizenju..nisam bas gledala detaljno, jer sam zurila, ali izgleda da sezonske rasprodaje pocinju sve ranije i ranije.

Poslednja izmena:
Jaaaoooo danas sam se nakupovala... Doslo mi da "malo" i na sebe potrosim... A to malo i nije bas bilo "malo"...
Lanene bele pantalone. Lanenu jaaako tanku mnogo lepu polu kosuljicu polu tuniku. Naocare za sunce (ne smem da kazem koliko su me kostale :rumenko: ) , bele gacice, belu letnju majicu na bretele... :prstic:

Poslednja izmena:
ps.php

i jos dobio casu :super:

:rotf::rotf::rotf:

bolje da cutim.....:rotf:

napisi chasu lepo....ovako moze svasta da ispadne :rotf: :P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back