gost 185738
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
Tirkizno plavu tuniku i kremu za telo koja daje sjaj preplanuloj kozi, bice apsolutno savrsena za leto, penaste je strukture i prijatno mirise 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubicastu majicu u ST George-u na sitne narandzaste, plave i bez cvetice sa masnom koja se vezuje oko vrata i falticama iznad grudi. Mnogo je lepa.
I novu futrolicu za mobilni. Prosla je bila braon lakovana, ali mi je pocepala postava. Ova sad je Enrico Coveri sarena, od crno-sivo-srebrno-zmijskih parcica koze.
(veceras idem po jednu prugastu ljubicasto-bez majicu sa zlatnim lameom i po jos nesto verovatno! Vooooliiiim leto)
kad dodjem kuci i uplatim net. Nemam onaj kablic za telefon ovde.Please, slikaj je, zvuci prosto savrseno!!!
Gde je njihova radnja u Bg-u???
P. S. I ja koristim taj izraz: "Idem po to i to, ne mogu da dozvolim d abude tamo samo bez mene..."![]()
Ja sam kupila presladak tirkizno plavi top u Terranovi sa aplikacijom zalaska Sunca i palmica, jako mi se dopada, super stoji, sav je u love summer fazonu, simpa i cakan, ma, mnogo ga aime![]()
Takodje sam kupila i zlatni kais u "P....S....Fashionu" u koji sam se juce zaljubila, ali nje kicast, naprotiv, uskljocacu ga jer je neopisivo zanimljiv![]()
![]()
Salvare ne volem al haljince je lepo![]()
kad dodjem kuci i uplatim net. Nemam onaj kablic za telefon ovde.
ST George-u Makenzijevoj iznad direkcije robne kuce Beograd (tu ja kupujem najcesce), u Maloj Piramidi, u Beogradskoj preko puta parkica na Slaviji, u Brankovoj kad krenes od Zelenog Venca ka Brankovom mostu, na Bulevaru iznad Depoa, na pocetku Nemanjine, u zgradi gde je Borovo.
Ne znam da li ima jos negde...
(meni se redovno desava kad za nesto ponesem pare i resim da posle posla odem po to, njega vise ne bude. Sto je najgore, te stvari oko kojih sam se dugo premisljala pa na kraju ih nisam kupila mi najvise nedostaju i uvek se mnogo vise kajem kad se prodaju nego sto bih se kajala da sam ih kupila na prvu loptu)
ako je to onaj tanki zlatni kais sa cetvrtastim zakovicama, napravila si pun pogodak!![]()
. Sto je najgore, te stvari oko kojih sam se dugo premisljala pa na kraju ih nisam kupila mi najvise nedostaju i uvek se mnogo vise kajem kad se prodaju nego sto bih se kajala da sam ih kupila na prvu loptu)![]()
Moj kineski ulov: salvare 600din, fini tanki pamuk
haljince 800din
+ sandalice u immo centru
u zadnje vrema( 10 god) samo teget kupujem.... moram menjati .....
haljince 800din
A jel mogu ja da čujem kod kojih Kineza takve haljinice koštaju 800? Kod mojih Kineza nema haljine ispod 1200![]()
A jel mogu ja da čujem kod kojih Kineza takve haljinice koštaju 800? Kod mojih Kineza nema haljine ispod 1200![]()
haljince 800din
A, kapiram... ovi moji se tripuju da su elitni![]()
...tamo im je glavna prodaja...najveća ako ne računamo Altinu gde im je
veleprodaja....zato ovi svi drugi koji drže prodavnice po naseljima nabiju
veće cene, kao tu nemaju konkurenciju....
...stari kineski centaru u 70-om bloku ne radi utorkom..ali pored njega je
novi veliki koji su oni sami sagadili...radi svakog dana...
Kako da dodjem do Piramide i Immo centra, jesu li blizu? Koji sve outleti tu imaju, kakve su cene?
Prelepa ti je haljinica, bas imas ukusa![]()
![]()
Znam, znam.... tamo sam pre par godina kupila novogodišnju jelku
Ali mi nekako baš cimanje da idem, nije mi ni blizu a i jako mi smeta onaj miris neke hrane ili čega već![]()
Ne znam gde zivis, ali sednes u autobus 95 i pitas vozaca gde da sidjes![]()
...ček ja taj kraj znam odlično...ali nemam pojma gde je immo centar....![]()
nemojte me zezati zene, ja sam bukvalista!!!
kako ne znas- druga stanica desno kada skrene bus od Piramide