Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ove patike :) Zovu ih fitnes ili shape-ups, al' to nema veze s mozgom, nema sanse da nesto rade po pitanju kilaze ili linije. Odlicne su za stopala, ledja i kolena - to je stvarno suva istina. Noge mnogo manje bole ako duze stojis ili hodas u njima nego u obicnim patikama, ili baletankama.

5fiz5x.jpg

Evo ove patike :) Zovu ih fitnes ili shape-ups, al' to nema veze s mozgom, nema sanse da nesto rade po pitanju kilaze ili linije. Odlicne su za stopala, ledja i kolena - to je stvarno suva istina. Noge mnogo manje bole ako duze stojis ili hodas u njima nego u obicnim patikama, ili baletankama.

5fiz5x.jpg

ja se nešto razmišljala o tim patikama. Sva mi je obuća postala neudobna pa čak i patike za duže hodanje. Istina da nisam baš ni u formi, ali i da je kvalitet obuće sve lošiji.
Ove sam videla na top shopu ili kako se već zove ta emisija. Čak i koštaju manje od prosečnih patika. Znači ti ih preporučuješ?

ovo sam juče probavala,a u ponedeljak ću ih kupiti. :heart:
malo sam čudno namjestila ovu crvenu u gornjem dijelu.
e,sad, fazon je što je lijeva veća veličina,a desna manja.
manja mi gore odgovara,ali mi je nekako prekratka (iskompleksirana sam zbog ne baš tankih listova),a veća mi je gore poširoka,ali je duža...
ne znam da li da uzmem manju ili veću veličinu,s obzirom na to da je isti model,samo dezen drugačiji? :/

Poslednja izmena:
nisam neki stručnjak, ali ovako po slikama, obe su ti dobre. Ne izgleda mi da je jedna kraća od druge. A mislim da na ovakvu dužinu haljine listovi nikako ne dolaze do izražaja. Daleko su. To je bitno kad je suknja do polovine listova ili ispod kolena, onad listovi mogu da budu upadljivi, pa treba voditi računa...

[
ja se nešto razmišljala o tim patikama. Sva mi je obuća postala neudobna pa čak i patike za duže hodanje. Istina da nisam baš ni u formi, ali i da je kvalitet obuće sve lošiji.
Ove sam videla na top shopu ili kako se već zove ta emisija. Čak i koštaju manje od prosečnih patika. Znači ti ih preporučuješ?

Toplo. Meni ih je preporucio fizijatar.

Znaci kome vidim ovo u grad smejacu mu se :hahaha: Mnogo su smesne :rotf:

Pa to sto ces se ti smejati nekom nekog nece da potrese previse no ce pokazati tvoje sopstveno nevaspitanje. A patike su super.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back