Trilijan
Aktivan član
- Poruka
- 1.824
zeleni cvet sa zelenim i braon perjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ove patikeZovu ih fitnes ili shape-ups, al' to nema veze s mozgom, nema sanse da nesto rade po pitanju kilaze ili linije. Odlicne su za stopala, ledja i kolena - to je stvarno suva istina. Noge mnogo manje bole ako duze stojis ili hodas u njima nego u obicnim patikama, ili baletankama.
![]()
Ma znaaaam...al ja opet kontam kad je kraća,onda se više nogu vidi.
Znam da listovi nemaju veze. Stvar je u samopouzdanju,a manjka mi ga. :/
Meni se obe svidjaju, zaista .... kupi obe XD
Evo ove patikeZovu ih fitnes ili shape-ups, al' to nema veze s mozgom, nema sanse da nesto rade po pitanju kilaze ili linije. Odlicne su za stopala, ledja i kolena - to je stvarno suva istina. Noge mnogo manje bole ako duze stojis ili hodas u njima nego u obicnim patikama, ili baletankama.
![]()
ja se nešto razmišljala o tim patikama. Sva mi je obuća postala neudobna pa čak i patike za duže hodanje. Istina da nisam baš ni u formi, ali i da je kvalitet obuće sve lošiji.
Ove sam videla na top shopu ili kako se već zove ta emisija. Čak i koštaju manje od prosečnih patika. Znači ti ih preporučuješ?
Znaci kome vidim ovo u grad smejacu mu seMnogo su smesne
![]()
art* sandale
http://www.rawshoe.co.uk/mall/..\Shoe Images\Art\Art-982-multicolour-brown.jpg
neverovatno su udobne, kao martinke, al za leto, moze da se hoda celu noc, i na nozi izgledaju mnogo neznije