Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle, net mi crkava :roll: Da ponovim... U WS sak kupila straftasti kupaci, tasnu za plazu i neku plavu majicu od kao frotirskog materijala, bas je simpa, kontam da je super za plazu, kad je obuces preko vlaznog kupaceg, da bude bas ono kao efikasna...:p Ju za kako jeftinu cenu sam kupila sve to...Odlicno je kad ides na letpvanje na jesen :mrgreen:

Da, vidi stvarno napisala sam greskom malim slovom sorry ali lapsus...Nije mi cilj da nekog vredjam, nemam apsolutno nista protiv pripadnika bilo koje nacije ali ono sto sam napisala je suva istina. Bez ikakve zelje da se raspravljam ili dokazujem opste poznate stvari, jednostavno je cinjenica da ce prodavci i obezbedjenje biti na oprezu kada se radi o Albancima i ostalim nacijama kod kojih su kradje oraganizovane i ucestale. Svi znamo da se to masovno radi i nemam potrebu da dokazujem jer svako ko je pazario u Svajcarskoj, Nemackoj ili Austriji zna da ima puno kradja po elitnim radnjama od strane profesionalnih lopova koji su pripadnici balkanskih naroda, moze to nas obican svet jako da uvredi, probudi ponos, ojaca zelju da dokazujemo nasu velicinu ali ponavljam ne mozemo da drzimo zatvorene oci jer sanirane robe bar u Srbiji ima. Odakle dolazi, ko je doprema, kome je namenjena, ko je krade...bitna pitanja za nas...Ako nama ne smeta da pazarimo D&G suncane naocare za sitan novac nemamo prava da se vredjamo ako oni imaju gard prema naciji jer je to njihov posao, obezbedjenje sluzi da sacuva stvari u radnji od kradja. Ista stvar vazi i za Bosnu, Albaniju...

Ja sam zelela da kazem da ne razumem zasto imamo uopste zelju da luksuzne radnje tretiramo kao Zaru jer jednostavno one to nisu, njima nije cilj masovna kupovina, ne obrcu novac na taj nacin i naravno da stite svoje interese i zadrzavaju status. Ko je protiv toga ne mora da ulazi u njih, ja iskreno retko ulazim ali mi je jasno da ja nisam ciljna grupa kupca. Kao sto bilo koji high street brand ima svoju ciljnu grupu tako i taj Louis Vuitton ima svoju grupicu...da li bih zarko zelela da budem u njoj odgovor je ne ali na taj nacin posluju firme tog tipa. Diskriminacija...sumnjam...kao sto ne mozete otici na baletsku predstavu u patikama i farmericama tako ne mozete uci u luksuznu radnju bilo kako, osim ako niste prebogati pa vam je dozvoljeno jer se zna da cete u njoj puno potrositi. To je nacin poslovanja i nema uvrede u tome, kao sto sam kazala, oni ne traze puno...mislim da je osnovni zahtev pristojnost a to sto su nas nasi lopovi izbrukali radi sanirane robe koji opet nama prodaju je cinjenica sa kojom bi smo svi zajedno morali da se suocimo i da ne kupujemo vise od njih...kao sto rekoh vazi i za nas i za Albance i za Bosance za ostale ne znam...(btw ja nikada nista nisam kupila od sanera niti sam u zivotu isla po stanovima da razgledam robu)

Vazdušasta, nisi me razumela, ne vređam se ja lično ni zbog čega navedenog.
Druga stvar, ne piše čoveku na čelu: Albanac! Uostalom kako se procenjuje ko je Albaac, ko Bosanac, a ko Srbin ili Rom?

Vazdušasta, nisi me razumela, ne vređam se ja lično ni zbog čega navedenog.
Druga stvar, ne piše čoveku na čelu: Albanac! Uostalom kako se procenjuje ko je Albaac, ko Bosanac, a ko Srbin ili Rom?

...meni stvrano nije cilj da dokazujem opsta mesta. Prvo, Rome nisam pomenula, nikada i ne bih jer oni nisu poznati po kradjama u Svajcarskoj, Italiji i sl., poznati su nasi balkanski narodi, mozemo da okrenemo pricu hiljadu puta istina ce jos uvek biti ovo sto kazem. Ja sam odgovorila opsirno zbog komentara da su etnicke predrasude zato sto ce biti sumnjicavi prema grupi mladih Albanaca ( dodajem znam i za nas narod i za Bosance, mozda ima jos nekih poznatih po tome ne znam ) koji se gurkaju da udju u neku luksuznu radnju, u ovom slucaju LV. Ne mozemo reci da su etnicke predrasude ako svetski poznata firma stiti svoje proizvode ili nacin proizvodnje, kao sto se kod nas krade i preprodaje roba tog tipa tako se krade radi pravljenja odlicnih kopija po ugledu na original. Nema etnickih predrasuda u tome, briga njih ko je odakle, kao sto ne zanima ni mene, ali cinjenica je da ako su "ti i ti" poznati po "tome i tome" ja kao obezbedjenje cu ih drzati na oku jer je to moj posao. Ne mogu iz ljubavi, pacifizma i opste tolerancije da pustim da mi kradu robu iz radnje, to je veliki biznis, ne vidim gde se nalazi problem. Pretpostavljam u tome sto bi iz humanih razloga trebalo da se dozvoli ulaz i pipanje torbe koja kosta 1000evra...naravno da ne moze, kao sto sam vec napomenula kupovina torbe LV nije svakodnevna stvar, skupa je i za srednji sloj na zapadu, status koji ona nosi sa sobom je motiv da su pokusaji kradja doticnih tasnica cesti

Danas sam (nicim izazvana) kupila sjajne cipele. Nisam planirala kupovinu,ali...najvise volim bas ovako-kad naletim na nesto sto me obori s nogu..A, verujem da ce oboriti i dr.kad me vide u njima.;)

Cipele su crne..jesenje..imaju malu platformu (oko 1.5cm)..lepo su zaobljene..i sto je najvaznije tanku, a viiiisoooku petu (nisam merila,ali ima 10cm min).A, udobne su..savrsenstvo.:) I stabilne.

Bas sam zadovoljna..Nekada mi je dovoljna jedna takva sitnica i onda sam ceo dan u veselom raspolozenju..samo se zezam i smejem..:)

evo ja cu :mrgreen:

slas14.jpg

cokoladni kup u grinetu
mmmmmmmmmmmm :D

Danas samo Deline toniranu kremu, prodavačica u Lilly je neverovatno nahvalila, sutra kad se nabrašnjavim sa njom po licu :lol:

Za LV, ne sviđa mi se ta vrsta poslovne politike. Kao kod nas po fancy buticima i parfimerijama 90-ih. Cene treba da budu izložene, pa i bogati ljudi vole da prištede:lol:. Klince Rome takođe ne pušta obezbeđenje u Delta city, da ne bi prosili. Ali ako se lepo srede mogu da uđu:confused:. Jednom nisu pustili neke radnike u radničkim kombinezonima u Mek, misliiim, da se otmena klijentela MekDonaldsa ne uvredi.

Danas samo Deline toniranu kremu, prodavačica u Lilly je neverovatno nahvalila, sutra kad se nabrašnjavim sa njom po licu :lol:

Za LV, ne sviđa mi se ta vrsta poslovne politike. Kao kod nas po fancy buticima i parfimerijama 90-ih. Cene treba da budu izložene, pa i bogati ljudi vole da prištede:lol:. Klince Rome takođe ne pušta obezbeđenje u Delta city, da ne bi prosili. Ali ako se lepo srede mogu da uđu:confused:. Jednom nisu pustili neke radnike u radničkim kombinezonima u Mek, misliiim, da se otmena klijentela MekDonaldsa ne uvredi.

I, ko moze da kaze da to nije diskriminacija..

pre 15 dana sam kupila crne cipelice na stiklicu koje sam trebala nositi svaki dan ali ispostavilo se da su mi velike ispada mi noga.uzas:( da bi moj problem bio jos veci naidjem juce na super crne cipelice sa masnicom bas za ovaj perijod ali vidim i cizme koje bi mi savrseno odgovarale (sa platformicom napred i debljom stiklom pozadi,jako udobne a visoke)a para imam samo za jedno ili cipele ili cizme:))sta mislite sta se vise isplati cipele ili cizme sa obzirom da je oktobar?ps;mama bi siznula kada bi videla jos jedne cipele.ali tako su slatke i mogla bi ih nositi i u izlazak i na faks.upomoc

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back