Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jednu "hiljadarku"
potkacilo me nesto majku mu :D

HEA038_Vitamin-C-1000mg.jpg

Zato sto verovatno nije original jer je kupljena ovde :lol: Mislim...pretpostavljam da zato.

...ko je nekad ušao u Vitonovu radnju- zna o čemu pričam...Ja jesam u tri do sada: u Cirihu, Kopenhagenu i Parizu...
Iskustvo iz Ciriha:
Čuvari te mogu vratiti s ulaza ako te procene kao nedovoljno ozbiljnog bar "razgledača"...
Cene nisu istaknute ni unutra i naslutiš ih tek kad kreneš prema kasi...(možeš se , naravno, i malo zaračunati pa da ti cena skroz oduzme dah za naizgled "ništa posebno"torbicu, tako reći novčanik!...
I da...Nema sniženja...
Kakva sve uputstva ( usmena i pismena) dobijate o koži i njenom održavanju i ponašanju tokom godina- priča podugačka...
I sertifikat i garanciju...
Ako vam neko kaže da je torba šanirana iz takve radnje- laže vas...(skoro pa )nemoguća misija.

...ko je nekad ušao u Vitonovu radnju- zna o čemu pričam...Ja jesam u tri do sada: u Cirihu, Kopenhagenu i Parizu...
Iskustvo iz Ciriha:
Čuvari te mogu vratiti s ulaza ako te procene kao nedovoljno ozbiljnog bar "razgledača"...
Cene nisu istaknute ni unutra i naslutiš ih tek kad kreneš prema kasi...(možeš se , naravno, i malo zaračunati pa da ti cena skroz oduzme dah za naizgled "ništa posebno"torbicu, tako reći novčanik!...
I da...Nema sniženja...
Kakva sve uputstva ( usmena i pismena) dobijate o koži i njenom održavanju i ponašanju tokom godina- priča podugačka...
I sertifikat i garanciju...
Ako vam neko kaže da je torba šanirana iz takve radnje- laže vas...(skoro pa )nemoguća misija.

Nemam para za LV torbu... al mislim kad bih imala da ne bih dozvolila da me neko tako dr.ka :roll: (al opet, da ne bude da to pričam samo zato što nemam para za tu torbu, potvrdiću vam kad zaradim! :cool: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back