kesten pire.....mmmmmmm.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sehnsucht,
dobra kupovina![]()
20ak tompusa
1 rum - buducem kumu
1 liker nama
3 kafe ( 2 sebi, 1 mami)
1 vecu i 2 manje slike prijateljima
kacket drugu
drvenu statuicu kao zena i covek, s bubnjem i zveckama-za mamu
majicu masl.zelenu s chegevarom bratu i tompuse
kao figura-deo zgrade zuckaste boje u Havani, onako autenticno oronulo...moz' da se kaci na zid i ne mora- za deckovu mamu
figuricu punije zene - kubanke u crvenoj garderobi kako dimi topmus sa pozamasnim sikama i guzom-sestri i njenom boyfriendu
magnete za friz - kubanska zastava, za nekoliko njih
notes, kao kozni, s usivenim cvetovima, pise Varadero, moze onako da se zakopca...cuteTo sebi.
Za stan uzela statuu visine tv-a , kao kubanka visoka a tanka, od drveta, a dugacka suknja, do poda i korset i sesir joj od peska+kamencici...Slikacu da vam pokazem, jako lepo, cuvala sam ko oci u glavi da mi se ne polomi.
Strikana haljina-crvena, sva supljikava za plazu.
3 razglednice u Parizu i 1 veca fotografija iz Kube- crno/bela varijanta Havane i u krupnom planu onaj njihov oldtajmer u pink boji-savrseno, jedva cekam da uramim!
Mislim da je to to...I sad nemamo para, za hranu
![]()
Sa mog Instituta puno ljudi je bilo na Kongresu na Kubi prosle nedelje, i naravno da su tamo produzili odmor, pa jedva cekam njihove impresije
PS sef nam se vratio na posao jos pre svecane vecere, al samo prica o Kongresu, o Kubi ni rec, tuga
![]()
Novu svesku za španski![]()