guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
- 39.924
poludela sam od ucenja pa sam morala da prekratim muke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh,a ja mislila da kupim klincu,nosi kao ja 41Jesu a čak i ne smrde
Inače ima i dubokih ali najveći broj je bio 37 a kalupi su jako mali...ja nosim 37/38 a 38 mi je bila preuska.
Imaju crne, crvene i ove krem. Sledeće na redu su mi crvene![]()

kupujem i ja njihove za suncanje,al ne znam koliko su kvalitetni,s obzirom na cenu?ima top ten svasta
i za suncanje, i cooling gelove sa mentom za posle suncanja, sprejeve za kosu za suncanje
ma krasni su
eh,a ja mislila da kupim klincu,nosi kao ja 41![]()

kupujem i ja njihove za suncanje,al ne znam koliko su kvalitetni,s obzirom na cenu?

Bas volim njihove karmine i izbor boja je odlican. A i cena...
Jesu a čak i ne smrde
Inače ima i dubokih ali najveći broj je bio 37 a kalupi su jako mali...ja nosim 37/38 a 38 mi je bila preuska.
Imaju crne, crvene i ove krem. Sledeće na redu su mi crvene![]()
![]()
![]()
![]()
+ neku apotekarsku antirid kremu za predeo oko ociju i pantenol krem gel
poludela sam od ucenja pa sam morala da prekratim muke
![]()
..ova Eucerin krema za lice je nesto najbolje sto sam ikada stavila na svoju kozu....

ima top ten svasta
i za suncanje, i cooling gelove sa mentom za posle suncanja, sprejeve za kosu za suncanje
ma krasni su

...kad sam ja bila devojcica oni su pravili najbolje patike, skoro iste kao sadasnje starke i zvale su se sangajke....razlike skoro i da nema koliko
me secanje sluzi....bile su uglavnom duboke bele i plave, skoro teget...
...da li je to slika sa neta ili su to te patike koje si kupila?...ja bih rado uzela bele, ove starke koje imam su vec na izdisaju, a za nove se nema...

kupujem i ja njihove za suncanje,al ne znam koliko su kvalitetni,s obzirom na cenu?

ovaj prvi karmin mi deluje bozanstveno
koja je to nijansa tacno?

Megi, tek danas sam je kupila, javicu utiske cim je budem probala![]()