Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Beli kaftan jupiiiiiii:lol:, konacno...zapravo komad je nesto izmedju haljina grckih boginja (zbog camac izreza od ivice do ivice ramena) i kaftana (zbog kimono rukava naglasene sirine)...moze da se nosi kao ravna haljina (nekih 7-8cm kraca od kolena) ili sa kaisem kao tunika (tada je sasvim u fazonu antike jer gornji deo padne lezerno preko struka). Inace je u pitanju neko indijsko platno, 100% pamuk, samo jos da grane sunce pa da ga pelcujemo asfaltom, starinskim mindjusama i visokom pundjom uz neke platforme, sunce izadjiiiiiii:(...

Beli kaftan jupiiiiiii:lol:, konacno...zapravo komad je nesto izmedju haljina grckih boginja (zbog camac izreza od ivice do ivice ramena) i kaftana (zbog kimono rukava naglasene sirine)...moze da se nosi kao ravna haljina (nekih 7-8cm kraca od kolena) ili sa kaisem kao tunika (tada je sasvim u fazonu antike jer gornji deo padne lezerno preko struka). Inace je u pitanju neko indijsko platno, 100% pamuk, samo jos da grane sunce pa da ga pelcujemo asfaltom, starinskim mindjusama i visokom pundjom uz neke platforme, sunce izadjiiiiiii:(...

Freja, opis zvuci sjajno. :) Rado bih videla kaftan/kimono, verujem da je cudesan. :)

starinskim mindjusama i visokom pundjom uz neke platforme

Vrlo slican modni izrazaj, gotovo istovetno sam ga zamislila. :)

Dodala bih pregrst narukvica u boji starog zlata, s upadljivim kamenjem ili bez, i jednu dugu, dugu ogrlicu.
U ovom slucaju bez mindjusa.
Cenim da bi i uz ravne sandale s nizom tankih kaisica divno izgledao. :)

@Megi

Vrlo lep kostim devojcice. :) Zaista ide uz tvoju licnost, vrlo lako te mogu zamisliti u njemu :)

Ovaj rodjendanski, s daskom mornarskog stila, rado bih ti maznula. ;) Prugice, oh prugice! :zaljubljena:

Poslednja izmena:
pa vidim majce,al dal mislis da mi je interesantno kad vidim bus da pomislim,jao ovo moram zapamtiti gde ide.
znam u mojoj ulici gde staje bus za centar i za zleznicku,sto mislis da treba da znam red voznje za sve autobuse

ko kaže da moraš zapamti red vožnje za sve autobuse pobogu :lol:
samo mi je čudno kao neko ko živi godinama tu da ne zna bar okvirno gde ide koji bus
aj da je ns toliki grad pa da ima bezbroj linija
mada što bi znala ako ne koristiš gradski prevoz

U proteklih nekoliko dana kupih divnu esarpu, maslinastu s zlatnim prosivima.
Kasmir i pamuk se nezno i kadifasto obavijaju oko mojih ramena.

Esarpe volim i deo su gotovo svake moje odevne kombinacije. :)

U Jasminu kupih Hugo Boss Orange shower gel.

U Pafosu pazarih Issey Miyake L'Eau d'Issey.

Veliki sam zaljubljenik u ogrlice, s radoscu ih kupujem i nosim, a od juce je skrinjica s nakitom bremenitija za jos dve. :)

Naime, u Mangu videh da je ogrlici koju izvesno vreme prizeljkujem redukovana cena.
Dug lanac, boja starog zlata, privezak u obliku zira. Cena - vrlooo primamljiva. :)

http://shop.mango.com/CS/p0/mango/a...accesorios.bisuteria&ie=0&m=&ts=1337884720291

Sumskim zivotinjicama moje kolekcije pridruzuje se jelen. :)

Kupila sam i vrlo lepu narukvicu u boho/vintage stilu.
S cetiri krupna kamena, u cetinar zelenoj, crnoj i boji rdje, koji su utisnuti u metal boje starog zlata.

Zvuci savrseno..obozavam kaftane ali su mi nazalost uskraceni posto sam vrazje niska pa mi smesno stoje...

Danas tasnu :zaljubljena:

20igmc3.jpg

Maybelline-Dream-Fresh-BB-Cream-tube.jpg

potpuno je nemasna, gel strukture te moze i za masnu kozu, nije potrebna hidratanta krema ispod jer je ovo ustvari obojena krema....vrlo lagana na osecaj, laganog pokrivanja, najtamnija nijansa daje zdrav, preplanuli izgled....idealna za vrucine i natural look....ipak ne mogu MF tecni puder u sred leta....
moze li neko ko je koristio ovu i garnie bb da ih uporedi

Anybody Seen My Baby

Ona maskara je samo za volumen trepavica. Ako imas dugacke trepavice, onda je ovo super maskara za tebe za volumen, a ako ti treba neka za izduzivanje, onda je bolje da potrazis neku drugu... Maskara nije pregusta, taman je, i bas onliko koliko se izvuce na cetkici, toliko je potrebno za nanosenje... Ja sam jako zadovoljna...

Anybody Seen My Baby

Ona maskara je samo za volumen trepavica. Ako imas dugacke trepavice, onda je ovo super maskara za tebe za volumen, a ako ti treba neka za izduzivanje, onda je bolje da potrazis neku drugu... Maskara nije pregusta, taman je, i bas onliko koliko se izvuce na cetkici, toliko je potrebno za nanosenje... Ja sam jako zadovoljna...

Merci beaucoup, mademoiselle. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back