Šta ste poslednje kupili? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
poludela sam od ucenja pa sam morala da prekratim muke

94136395.png

kupujem i ja njihove za suncanje,al ne znam koliko su kvalitetni,s obzirom na cenu?

meni su odlicni, prosle godine sam imala njihovo mleko za suncanje, nisam izgorela uopste
i gel sa mentom me spasavao kad me drmne posle suncanja vrelina
a sprej za kosu mi je stitio kosu od soli, nikad lepse nije izgledala, lokne definisane, posto stvarno nema smisla da je feniram i peglam na moru

i tako
to je domaca proizvodnja, i cene su sasvim ok, mozda malo i jace u odnosu na ostale nase marke

Jesu a čak i ne smrde :lol:
Inače ima i dubokih ali najveći broj je bio 37 a kalupi su jako mali...ja nosim 37/38 a 38 mi je bila preuska.
Imaju crne, crvene i ove krem. Sledeće na redu su mi crvene:D

...kad sam ja bila devojcica oni su pravili najbolje patike, skoro iste kao sadasnje starke i zvale su se sangajke....razlike skoro i da nema koliko
me secanje sluzi....bile su uglavnom duboke bele i plave, skoro teget...

...da li je to slika sa neta ili su to te patike koje si kupila?...ja bih rado uzela bele, ove starke koje imam su vec na izdisaju, a za nove se nema...

...kad sam ja bila devojcica oni su pravili najbolje patike, skoro iste kao sadasnje starke i zvale su se sangajke....razlike skoro i da nema koliko
me secanje sluzi....bile su uglavnom duboke bele i plave, skoro teget...

...da li je to slika sa neta ili su to te patike koje si kupila?...ja bih rado uzela bele, ove starke koje imam su vec na izdisaju, a za nove se nema...

Moja je fotka, na prozoru slikano:)
I ja sam odavno prešla na kineske starke jer mi iskreno traju skoro koliko i original..a cena je nebo i zemlja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back