- Poruka
- 21.194
ma de nezdravo,sad bi mogao i da dojis...danas popih X litara piva......jel se i to broji pod NEZDRAVO...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma de nezdravo,sad bi mogao i da dojis...danas popih X litara piva......jel se i to broji pod NEZDRAVO...

ma de nezdravo,sad bi mogao i da dojis![]()
...ne bih da zamisljam...a kako bi to izgledalo...

danas mi je dzanki dej..
ja sam slaba prema nekim stvarima, a neki to znaju al ne haju..
jutros sam sa sestrom bila na adi..prosetala i nju i dzukce i sebe..
pokisle ko misevi, da ne upotrebim drugi izraz koji bi bio tacniji i u povratku kuci odvezla je do tempa da kupi stagod je juce zaboravila..
kad je usla u auto samo mi je uvalila kesu u krilo, a tamo - pecivo sa visnjom..vruce, krckavo i slatko..dva komada..
odmah mi je slomila snagu volje
posle sam se dopropastila sa sladoledom..
na ovoj temi, cvrsto obecanje dajem da od sutra, pa sledecih nedelju dana necu jesti nista sto je slatko sem voca i da cu piti samo jdenu 2u1 dnevno!
Pored vode ceo dan prepisujem i sex 2x dnevno i sve ce biti u redu.Za vreme dijetetskih tretmana preporucujem da pse ostavis u sigurnim rukama.

danas mi je dzanki dej..
ja sam slaba prema nekim stvarima, a neki to znaju al ne haju..
jutros sam sa sestrom bila na adi..prosetala i nju i dzukce i sebe..
pokisle ko misevi, da ne upotrebim drugi izraz koji bi bio tacniji i u povratku kuci odvezla je do tempa da kupi stagod je juce zaboravila..
kad je usla u auto samo mi je uvalila kesu u krilo, a tamo - pecivo sa visnjom..vruce, krckavo i slatko..dva komada..
odmah mi je slomila snagu volje
posle sam se dopropastila sa sladoledom..
na ovoj temi, cvrsto obecanje dajem da od sutra, pa sledecih nedelju dana necu jesti nista sto je slatko sem voca i da cu piti samo jdenu 2u1 dnevno!

Pa svasta.Sta cete da radite ako hoce i oni?ih sex 2x dnevno..ma nije problem..
a sto pse u sigurnu kucu?![]()

Twix i kokakolu. I nes kafu.![]()

...jesmo rekli da je nes zdrava kafa![]()

Aha, super. Onda mogu da priznam da sam u stvari popila 4 nes kafe. Sa punomasnim mlekom, tako je najbolja![]()
..ali samo dve dnevno...
bas sam se cudio odakle onoliki tricepsi,......to kad pritiskas peglom

Pa svasta.Sta cete da radite ako hoce i oni?

...jesmo rekli da je nes zdrava kafa![]()
Nes kafa nije junk, vec nasusna potreba![]()
Meni samo sa vodom, bez imalo mleka ili ne daj boze secera ili zasladjivaca
Ne brojim, ionako kazu da je kafa zdrava (verovatno jedno od onih narucenih istrazivanja, al necemo valjda sad da cepidlacim)
Za juce prijavljujem dve velike kifle sa sirom i 200 g eurokrema. (Al samo da se zna da sam bila karakter pa nisam kupila celu teglu)
Danas - hleb i neko suhomesnato, a otvorila sam i majonez. ( I jogurt uz to ) Zato veceras samo zelena salata.

da li su sve kafe junk ili samo nes?
i zasto![]()