Šta ste danas junk pojeli?

kafa je dobra i odlican je stimulans,a samim tim valjda i ubrzava metabolizam masti..
ali mu mleko nesto po.**** enzime pa to onda vise ne funkcionise..
espresso je super, odlicna je i turska, a nes je krs najgori..
a ja samo nes 2u1 :rida:
i espresso kad negde sednem, a oni znaju da ga spreme..

А да, има срнећи гулаш за 400 динџи, и онда ми келнер каже у таквим кафанама-лепо сам им рекао да не заебавају народ, има ко зна стварно да препозна месо...лол

Nije kafa junk, nego dodaci šećer i mleko, čak šta više podstiče sagorevanje masti

Апсолутно непотребна намирница.

..jedno 40gr slanine, paradaiz, i koricu hleba....:mrgreen:
..nes pijem iskljucivo sa mlekom 2,8%mm...smanjila sam mleko na najmanju mogucu meru,
sve sto popijem u toku dana to je u te dve kafe...od prilike 200ml..mozda cak i manje..a pila
sam litar i vise dnevno do skoro....

mleko junk? :sad2:
odo da skocim s najvise litice
To je izgleda najmodernije odricanje danas... mleko. Svi osuli paljbu po mleku.
Ustvari, jedini razlog zašto se pljuje po mleku je mlečna mast u njemu, zato su i snizili standard na 2.8 (mlekare se obradovale silno, više besplatnog kajmaka i sira). Dakle, navodno goji. Zapravo ništa ne goji, goji količina koju žderemo al' nije bitno...
Našla sam kravicu od 3.2% mm ponovo :D ladno se neko setio da je vrati u prodaju.

...to zavisi od toga kakvo mleko daje krava...i mislim da bi ti najbolje mozda mogla odgovoriti Domacica na to pitanje...

...u selima gde primaju mleko do proizvodjaca mere masnocu mleka....prema tome i dobijaju takozvane premije za predato mleko,
tj od toga zavisi koliko ce im platiti po predatoj litri mleka...

o.O

10%, 15% baš zvuči ekstremno. Nama je jedno vreme donosio čovek mleko od svojih krava, napakuje u kombi pa prodaje po kućama. Nije nešto mnogo više kajmaka bilo u tom mleku nego u kupovnom, iz kese. Bilo je, doduše, očigledno da dodaje vode, ali - ako je 10, 15%, onda je tamo bilo više vode nego mleka :confused: mada mislim da je najviše bilo buba, lišća i zemlje (bar se nadam da je zemlja).

il zemlje il prirodnog stajskog djubriva..nema treceg :lol:
pa ne smem da tvrdim tacno procenat, ali i mojoj svekrvi je donosila neka zena sa sela mleko jer sveki nije mogla da pije kupovno..
za ono sa 3,6% je tvrdila da je samo voda :D
ali znam da kad joj ta zena iz svoje kablice prespe mleko u serpu u kojoj je sveki drzala u frizideru (nije ga kuvala) da su to do ujutru bila bukvalno dva prsta kajmaka izdvojenog na povrsini..
da sacekamo domacicu, verovatno ona ima tacnu informaciju..

Back