Šta ste danas junk pojeli?

...kad smo kod Mc-a...

...ovde je na jednoj od njemackih televizija u jednoj jako popularnoj emisiji koja se bavi zanimljivom tematikom...zagonetke, price, mitovi itd...i Mc imao svojih 20min...
Naime, radilo se upravo o tome...da Mc nikada ne ubudja...i odmah su pocele teorije zavjere...pitaju ljude na ulici...ovi odogovaraju na X razlicitih nacina i X razlicitih misljenja...jedno od njih je da je Mc nezdrav i pun hemije.

NAIME...nakon poredjenja...LABARATORIJSKOG...je ustanovljenjo da Mc nema nista vise ili manje stetno u sebi, od jednog sendvica koji je napravljen kod kuce.
Mc ne budja zato sto hljeb i meso u sebi sadrze JAKO MALEN procenat vlage...a ne zato sto je pun hemije ili zato sto je nezdrav...

...kad smo kod Mc-a...

...ovde je na jednoj od njemackih televizija u jednoj jako popularnoj emisiji koja se bavi zanimljivom tematikom...zagonetke, price, mitovi itd...i Mc imao svojih 20min...
Naime, radilo se upravo o tome...da Mc nikada ne ubudja...i odmah su pocele teorije zavjere...pitaju ljude na ulici...ovi odogovaraju na X razlicitih nacina i X razlicitih misljenja...jedno od njih je da je Mc nezdrav i pun hemije.

NAIME...nakon poredjenja...LABARATORIJSKOG...je ustanovljenjo da Mc nema nista vise ili manje stetno u sebi, od jednog sendvica koji je napravljen kod kuce.
Mc ne budja zato sto hljeb i meso u sebi sadrze JAKO MALEN procenat vlage...a ne zato sto je pun hemije ili zato sto je nezdrav...

jadnicak :sad2:

...jiaooo evo ga...

...aj sad priznaj pred svima...da se ti nisi malo ZALJUBIO u Bokija...ha...
Vidim da jednostavno ne mozes bez mene :cool: ...znam da tako djelujem na pojedine zene ali je muska publika sad jedana mali sok za mene...:lol: ...

Sto naligu juce kad sam te onako fino iznabadao :lol: ...el sad opet svrbi vena pa ti treba jos jedna porcija :mrgreen: ...

...djes vatale...misha ti malog :lol: ...

Ја сам јутрос појела једну екстра љуту и екстра нездраву домаћу кобају са роштиља :mrgreen:

И ич се не кајем!

Не умем да пасем, па то ти је.

jutro mi je pocelo pefect..
u pola 6 izlazak sunca na adi i O3..ozooooooooooooooon..:zaljubljena:
onda time out koji treba zatvoriti i tres muzika jacine milion decibela :evil: koja seljacija!
nije mi jasno kako oni koji provedu noc tamo izadju ciste glave odande..a ko kaze pa da izlaze :roll:

i sad 2x 2u1..
morala sam..
sta cu kad sam zavisnik :(

Back