Šta ste danas junk pojeli?

danas mi je dzanki dej..
ja sam slaba prema nekim stvarima, a neki to znaju al ne haju..
jutros sam sa sestrom bila na adi..prosetala i nju i dzukce i sebe..
pokisle ko misevi, da ne upotrebim drugi izraz koji bi bio tacniji i u povratku kuci odvezla je do tempa da kupi stagod je juce zaboravila..
kad je usla u auto samo mi je uvalila kesu u krilo, a tamo - pecivo sa visnjom..vruce, krckavo i slatko..dva komada..:roll:
odmah mi je slomila snagu volje:(
posle sam se dopropastila sa sladoledom..

na ovoj temi, cvrsto obecanje dajem da od sutra, pa sledecih nedelju dana necu jesti nista sto je slatko sem voca i da cu piti samo jdenu 2u1 dnevno!

danas mi je dzanki dej..
pokisle ko misevi, da ne upotrebim drugi izraz koji bi bio tacniji i u povratku kuci odvezla je do tempa da kupi stagod je juce zaboravila..
kad je usla u auto samo mi je uvalila kesu u krilo, a tamo - pecivo sa visnjom..vruce, krckavo i slatko..dva komada..:roll:

na ovoj temi, cvrsto obecanje dajem da od sutra, pa sledecih nedelju dana necu jesti nista sto je slatko sem voca i da cu piti samo jdenu 2u1 dnevno!

Pored vode ceo dan prepisujem i sex 2x dnevno i sve ce biti u redu.Za vreme dijetetskih tretmana preporucujem da pse ostavis u sigurnim rukama.

danas mi je dzanki dej..

samo da prosirim obecnje..
PS od sada svaki put peglam ves na vreme..ovakvu gomilu jos jednom necu preziveti :(

Nes kafa nije junk, vec nasusna potreba :)
Meni samo sa vodom, bez imalo mleka ili ne daj boze secera ili zasladjivaca
Ne brojim, ionako kazu da je kafa zdrava (verovatno jedno od onih narucenih istrazivanja, al necemo valjda sad da cepidlacim)

Za juce prijavljujem dve velike kifle sa sirom i 200 g eurokrema. (Al samo da se zna da sam bila karakter pa nisam kupila celu teglu)

Danas - hleb i neko suhomesnato, a otvorila sam i majonez. ( I jogurt uz to ) Zato veceras samo zelena salata.

bas sam se cudio odakle onoliki tricepsi,......to kad pritiskas peglom

pa ja sve sto radim, radim sa pritiskanjem :flert:

Pa svasta.Sta cete da radite ako hoce i oni?

nece, moji psi su stidljivi..kad su takvi momenti sami izlaze iz sobe..:rumenko:

...jesmo rekli da je nes zdrava kafa:mrgreen::(

pa jeste zdrava, al ne u cik zore 3 kom 2u1 :roll:

Nes kafa nije junk, vec nasusna potreba :)
Meni samo sa vodom, bez imalo mleka ili ne daj boze secera ili zasladjivaca
Ne brojim, ionako kazu da je kafa zdrava (verovatno jedno od onih narucenih istrazivanja, al necemo valjda sad da cepidlacim)

Za juce prijavljujem dve velike kifle sa sirom i 200 g eurokrema. (Al samo da se zna da sam bila karakter pa nisam kupila celu teglu)

Danas - hleb i neko suhomesnato, a otvorila sam i majonez. ( I jogurt uz to ) Zato veceras samo zelena salata.

e ti si me usila :lol:

kazu da je zenama potrebna kafa nekoliko kom dnevno zbog kardio sistema..e sad nisam ulazila u sitna crevca zasto..al verujem da ima neke veze sa hormonima i sl..
evo nisam karakter..
vratila sam se u 7h sa ade, napravila sebi limunadu od celog limuna..naravno bez secera..
a onda sam sa uzitkom popila dve 2u1..
kako se stvari odvijaju, slutim da ce biti jos jedna u toku prepodneva..
moram negde da uglavim i onaj doba zeleni caj pa da smirim savest..:roll:

Back