Riada
Buduća legenda
- Poruka
- 44.316
Ručala sam sataraš.Ne znam kako se to u Srbiji zove.Izrezala sam paprike,paradajz i patlidžan pa sve to zajedno ispržila.Bilo je ukusno baš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh zeljanik, obožavam ga! Moja rahmetli nana pravila vrhunski zeljanik, da mi staviš na sto nanin zeljanik i pun oval ćevapa je bi jeo nanin zeljanik, ćevape ne bi pipnuo! Ne znam dal se uBosni pravi na isti način ali pretpostavljam da je slično... To bi mogo svaki dan da jedem!Zeljanik sa kiselim mlijekom.
Sta je to zeljanik?Uh zeljanik, obožavam ga! Moja rahmetli nana pravila vrhunski zeljanik, da mi staviš na sto nanin zeljanik i pun oval ćevapa je bi jeo nanin zeljanik, ćevape ne bi pipnuo! Ne znam dal se uBosni pravi na isti način ali pretpostavljam da je slično... To bi mogo svaki dan da jedem!
Ne ide kiselo mleko sa tim, mislim, ja sam jedino sa sarmicama od zelja jeo kiselo mleko...Zove se, barem na jugu Srbije. pa to ti je jedna vrsta pite od zelja ali se malo razlikuje. Zeljanik koji su pravile moja baba i majka, je imao koru dole i gore a izmedju je išao fil od zelja sira i jaja, na krajevima su bili rubovi, mene to najviše podseća na, ako si jeo u Grčkoj spanakopitu, e na to...
Ma ide kiselo mlijeko.Baš se slaže dobro.Pa i nisam jeo kiselo mleko s tim ali što da ne...