vera_mk
Aktivan član
- Poruka
- 1.830
Pasulj, przena riba i ljutenica od crvenih suvih paprika sa prazilukom!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sutra za rucak pravim kanelone sa piletinom i sirom......![]()
Naravno......
Ja ih pravim ovako:1 pakovanje testa za lazanje(ono sto se ne bari),1 i po belo meso,oko 400g kackavalja,besamel sos,tomatino,origano,bosiljak,so.
Napraviti besamel sos(ulje,brasno,mleko,muskatni orascic,malo soli).
Uzimati po jedan list testa i na njega stavljati belo meso i sir,isecen na trke,posuti sa zacinima i uvijati.Redjati u pleh,jedno do drugog,dok se sve ne potrosi.Preliti sa besamel sosom(moze i neutralna pavlaka) i tomatinom,narendati sir i posuti zacinima.....
Peci u zagrejanoj rerni,na 180-190 stepeni oko pola sata(dok ne porumeni).
Inace mogu i drugi nadevi....mleveno meso,piletina i sampinjoni....
hvala na receptu
nisam nikad baratao sa tim testima za lazanje, pa me interesuje je l treba jos nesto pre filovanja da im radim? da ih nekako termicki obradim ili su vec gotovi, a na nama je samo da ih punimo?
E to kod nas ne prolazi......a da, zaboravio sam , sutra za dezert sutlijas
E to kod nas ne prolazi......
sta? ne znas sta su canoli ima ona cuvena recenica iz kuma leave the gun take the canoli
Pa razumela sam te ja,nego to kod mojih ne prolazi za dezert.......ne voli niko.....sta to? sutlijas?
pa nisam mislio samo to da rucam, nego da to dezertujem, samo da se time posle rucka zasladim![]()
Pa razumela sam te ja,nego to kod mojih ne prolazi za dezert.......ne voli niko.....![]()