Šta ste danas jeli?

Ovde su zene koje prave torte i kolace za pare i sad pred NG uveliko rade, a ko radi nema vremena i da pise svaki dan.
Inace kuvaju budi siguran, ali ovih dana je to sve brzinski ili corbica koja je laka jer stavis sve u serpu i kuva se.
Ja sam danas pravila pire i przila snicle jer mi je to brzinski, a sutra kuvam corbicu od belog pileceg mesa i grasak.

P.S.Ovde imamo i temu:Sta ste danas jeli?

Ja pocinjem da spremam za sutra, varivo i sarmu zajedno.Obozavam da spremim na ovaj nacin i imam rucak za praznike.Imam veliku posudu (neznam joj ime), u pitanju su dve tepsije, jedna je poklopac i dodje niza.
Prvo odvojim listove za sarmu, a ostatak iseckam i poredjam na dno tepsije, iseckam praziluk, crni luk, sargarepu, poredjam suva rebarca, vegeta, biber, paprika (suva), a odozgo poredjam sarmice, a odozgo poredjam suvu slaninicu, poklopim i u rernu.Ukljucim nocas i do jutra bude gotovo.
Od sutra sam slobodna do ponedeljka, nek jede ko sta voli.z:girl::zjelka2:

Jako davno ovde je otvorena tema "Šta ste danas jeli?"
Posle toga opet neka sličnog naslova... U svakom slučaju, nije važno da li je bilo juče, danas ili sutra - teme su suviše srodne da bi stajale odvojeno.

pa, ne bih se slozio sa tim u potpunosti. jer sta jedemo za rucak mora nuzno da se odnosi na sutrasnji rucak, a sta smo danas jeli ne. tako npr. ja sam danas jeo chips, a sutra, kao sto rekoh, za rucak podvarak.
nadam se da uvidjas poentu.
:D

Danas se posti
attachment.php

Предпостављам да је поента ове рубрике сугестија за данашњи (сутрашњи) ручак, а не пуко евидентирање садржаја оброка. Или (опет) грешим.

Ono što je nekom juče bio rčak, može biti meni danas, zar ne? :)
Dakle i na ovom PDF-u ima slična tema ili jedna u koju se uklapa novopostavljena.
Još jednom molba: pre postavljenja nove teme, pogledajte da li je neko pre vas uradio nešto slično.

Back