- Poruka
- 43.631
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja za danas imam čorbu od karfiola, posnu... inače baš volim da jedem supe, čorbe, potaže, što bi rekli "na kašiku"
Ja za danas imam čorbu od karfiola, posnu... inače baš volim da jedem supe, čorbe, potaže, što bi rekli "na kašiku"
ma ne postim ni ja ceo post, samo sreda i petak, Bog da prosti...Da post je, ja ove godine Bog da oprosti samo zadnju nedelju postimo
3 nedelje sam bila bez kuhinje jer smo jd kompletno rdnovirali i u ponedeljak konačno stigla nova
I juče je bila gulaš čorba![]()

Čega sve ovde ima? Krompir, šargarepa, prokelj.. i još?
Čega sve ovde ima? Krompir, šargarepa, prokelj.. i još?
To sam i ja pomislio, ali onda sam se setio da se pasulj ne mesa, a varjaca je umocena.suljpa?
A što se pasulj ne meša?To sam i ja pomislio, ali onda sam se setio da se pasulj ne mesa, a varjaca je umocena.
Da se zrna ne razbijaju.A što se pasulj ne meša?
Sa rebarca suvasuljpa?
Pa šta varjača tu traži pobogu!? Zar ne znaš da se pasulj ne meša!Sa rebarca suva
Mogu da ti napišem da sam pravio zapršku. Mogu da ti napišem da kuvam na najviši temparaturama. Mogu da ti napišem da je to moj način kuvanja a mogu da ti napišem i da se ova tema zove Šta ste danas jeli a na Kako ste kuvali. Izaberi odgovor koji ti najviše odgovara.Pa šta varjača tu traži pobogu!? Zar ne znaš da se pasulj ne meša!