Šta ste danas jeli?

sa zazubicama ..a nemam mak ni rezance.. :)

znaci da napisemo upozorenje, svi koji misle da bi se mogli zagrijati na fotku kao sto je stavio @fortes molim da u narednih nekoliko dana nabave sve potrebne sastojke za izradu rezanaca s makom u umaku vanil kreme i sumskim vocem :zkez:
kada napravim i stavim fotku po zelji mogu staviti i recept, iako nemam namjeru mjeriti i vagati nego se prepustiti masti i intuiciji

znaci da napisemo upozorenje, svi koji misle da bi se mogli zagrijati na fotku kao sto je stavio @fortes molim da u narednih nekoliko dana nabave sve potrebne sastojke za izradu rezanaca s makom u umaku vanil kreme i sumskim vocem :zkez:
kada napravim i stavim fotku po zelji mogu staviti i recept, iako nemam namjeru mjeriti i vagati nego se prepustiti masti i intuiciji
:ceka:

cekaj da se ducan otvori sutra, ja imam mak ali nemam rezance :fdlan:
a osim toga tek sam jucer pojela sve strudle sto sam napravila, s jabukama, s jabukama i sljivama i slane jedna sa sirom i druga sa krumpirom i mladim kupusom...
uffff, uffff toliko štrudle...a ja dijeta do daljnjeg...:fdlan:

A šta ćeš...čekam taj recept pa da prepišem i kažem jel liči kad budem na pauzi :mrgreen:

ili staviš fotku u spojler kao uznemiravajuci sadržaj :mrgreen:

IMG_0428.JPG

hvala za recept..jos samo da naucim madjarski i pravim desert :lol:
Нина, то ти је као и ако правиш кнедле са шљивама, па уз њих шуфнудле, или ове нудле. :aha:
ванил крем је као крем за шненокле, а њих си већ постављала, ако се добро сећам.;)

Back