- Poruka
- 1.305
Da li je u medjuvremenu zavrsila razgovor ili jos uvek prica sa tipom?
ti mi ides na ziWce i vrati se na W(S)C
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je u medjuvremenu zavrsila razgovor ili jos uvek prica sa tipom?
Razumeo sam samo da ti idem na zivce, a ne i ostalo. Kakve su ti to sifre, gde da se vratimti mi ides na ziWce i vrati se na W(S)C
Ti ne primecujes da se zezamo?stvarno je vama muskarcima mozak medju nogama a u glavi gde bi vam trebao biti zjapi promaja! sto znaci vama je iskljucivo bitno da mozete da povalite kakva prica stoji iza osobe koju povaljujete to vama nije ni bitno, vi ste stim gori no prostitutka koja casno i posteno radi za pare a vi radite za recke i dobrobit penisu prije nego sto omatorite vi nadjete neku baku da setate po parku i da hranite golubove ne zbog bake vec zbog sebe i aritmije koja vas muci, vi ste bre egoisti![]()
eto, povredila si me.da se vratis na SC serbiancafe od milja sam ga zvala WC toalet.
ides mi na zivce nema se tu sta precizirati
Pa ako ti je svedno onda nista. Idi i mirno spavaj.pa sta ako sam!? nema veze i meni to svedno!
kakvi su ovo forumski nomadi
od Serbian Cafea do Krste preko Derneka
oO
Neko ko ne treba da se time opterecuje i treba da gleda svoja posla
drugarica ce vec sama sve da odradi onako kako misli da treba
dosla mi drugarica koju nisam videla dugo vremena, i ona je takodje udata, rekla mi je da namerava da se razvede od muza bila sam sokiraTa al me nije cudilo. Ima dva mobila i dve kartice i stalno se dopisuje rekla mi je da je u srbiju upoznala nekog coveka koji je takodje u brakubilo kako bilo pitala me jel moze da telefonira iz moju spavacu sobu
rekla sam da moze i evo vec 20 minuta prica sa tim tipom
![]()
rekla sam na nameravanje razvoda da se smiri i da spasava brak kako god da ume i da zna
dosla mi drugarica koju nisam videla dugo vremena, i ona je takodje udata, rekla mi je da namerava da se razvede od muza bila sam sokiraTa al me nije cudilo. Ima dva mobila i dve kartice i stalno se dopisuje rekla mi je da je u srbiju upoznala nekog coveka koji je takodje u brakubilo kako bilo pitala me jel moze da telefonira iz moju spavacu sobu
rekla sam da moze i evo vec 20 minuta prica sa tim tipom
![]()
rekla sam na nameravanje razvoda da se smiri i da spasava brak kako god da ume i da zna
Koristi te i to opasno.
Nisi je videla dugo i ona odmah koristi tvoj stan za 'svaleraciju'. Nije to lepo![]()
ti si udata al necesh da se razvodish
el sam pogodio?
U zrelim godinama jos uvek slusate majku koja neda da se razvedete od gastarbajtera?
Vreme je da prekinete s tim.
U zrelim godinama jos uvek slusate majku koja neda da se razvedete od gastarbajtera?
Vreme je da prekinete s tim.
Dobro zive? Materijalno, mislis? Super zive cim brak nazivaju s.ranje.eto vidis Milojko kako nepromisljeno izlijeces na teren! cinjenica je da takve zene u sustini dobro zive, ako uzmemo u obzir da je u psihologiji prvo 25 godina zivota merodavno u sklapanju slike one sa svoje 35 ili 40 godina nikad nece da menjaju svoj zivot jer su ubedjenje da je tako korektno da im je ista zasmetalo one bi dusevno na neki nacin vec odreagovale nas narod kaze ----------------> popucaju po shaFovima! Ili bi nasle neki nacin da kompenzuju svoj problem jal nekim hobijem jal svaleraciji ili odlaskom u crkvu i postenjem
kao sto vidis sve je uredu nemamo se cemu brinuti
Dobro zive? Materijalno, mislis? Super zive cim brak nazivaju s.ranje.
Covek kako se ubedi tako moze i da se odbedi.
moze do nekih godina cim se presisa starosna granica pisi propalonekim zenama je to okolo bitnije ---------> kuca, poso, djeca, porodica pa zatim uza i daljna familija! nego to sto se desava izmedju nje i muza -----------------> sitnica!
kao sto vidis vise vaga to "okolo" nego ta "sitnica"
Dakle niko nikome ne moze da naturi svoje razmisljanje ili ti filozofiju pa ni sam psiholog sem ako je osoba spremna da nesto menja ali to se tek desava kad sama vise nije zadovoljna! Sanse su minimalne da ce se to desiti ako je vatreni zasticenik svoje ideologgije i tumacenja zivota koja je zasnovana na ubedjenju jer ona zna ispravni put kroz zivot, otkrila je formulu zadovoljstva![]()