sta sam ja u ovoj prici?

stvarno je vama muskarcima mozak medju nogama a u glavi gde bi vam trebao biti zjapi promaja! sto znaci vama je iskljucivo bitno da mozete da povalite kakva prica stoji iza osobe koju povaljujete to vama nije ni bitno, vi ste stim gori no prostitutka koja casno i posteno radi za pare a vi radite za recke i dobrobit penisu prije nego sto omatorite vi nadjete neku baku da setate po parku i da hranite golubove ne zbog bake vec zbog sebe i aritmije koja vas muci, vi ste bre egoisti :rtfm:
Ti ne primecujes da se zezamo?:)
U ostalom,ko moze znati sta je za nju najbolje?
Mozda je muz bije,recimo,a mozda je neka lavcina.Kako da ti bilo ko odgovori da li neko treba da se razvede ili ne?

Neko ko ne treba da se time opterecuje i treba da gleda svoja posla
drugarica ce vec sama sve da odradi onako kako misli da treba

Nina moras to ovako da sagledas

ona je posle duze vremena dosla kod mene u moj stan, zatim
je molela da joj ustupim prostor da telefonira sa kvazi svalerom u Begis

sta ti mislis kolka je njena zelja bila da ja saznam za tog svaler!? Mislim ako nije htela da ja saznam i automatski i prekomentarisem zasto mi je uopste to sve ispricala!?

dosla mi drugarica koju nisam videla dugo vremena, i ona je takodje udata, rekla mi je da namerava da se razvede od muza bila sam sokiraTa al me nije cudilo. Ima dva mobila i dve kartice i stalno se dopisuje rekla mi je da je u srbiju upoznala nekog coveka koji je takodje u braku:confused: bilo kako bilo pitala me jel moze da telefonira iz moju spavacu sobu:confused: rekla sam da moze i evo vec 20 minuta prica sa tim tipom:confused:

rekla sam na nameravanje razvoda da se smiri i da spasava brak kako god da ume i da zna

Koristi te i to opasno.
Nisi je videla dugo i ona odmah koristi tvoj stan za 'svaleraciju'. Nije to lepo:manikir:

dosla mi drugarica koju nisam videla dugo vremena, i ona je takodje udata, rekla mi je da namerava da se razvede od muza bila sam sokiraTa al me nije cudilo. Ima dva mobila i dve kartice i stalno se dopisuje rekla mi je da je u srbiju upoznala nekog coveka koji je takodje u braku:confused: bilo kako bilo pitala me jel moze da telefonira iz moju spavacu sobu:confused: rekla sam da moze i evo vec 20 minuta prica sa tim tipom:confused:

rekla sam na nameravanje razvoda da se smiri i da spasava brak kako god da ume i da zna

ti si udata al necesh da se razvodish
el sam pogodio?

ti si udata al necesh da se razvodish
el sam pogodio?

ja vako mislim brak je ustvari s*anje i mnoge devojke gastarbajtera su zaglavile ne tolko iz ljubavi vec da se otmu tom seljackeom razmisljanju roditelja koji su jasno rekli "iz ovu kucu samo sa vjencanicu mores izaci" i tako su mnoge i izasle razmisljajuci ako nebude islo ce se razvedemo:D e sad kad smo se vec nasle u tim sosovima i videli smo kako su nasi roditelji srecni te i ponosni javljaju u rodno selo kako je zet dobar i radan :confused: i kako je svadba prosla po svim propisima tradicije:confused:

po dolasku prvih problema majke se odmah nadju da jasno kazu "u nasu familiju se niko razvodijo nije pa nemoj da ti bidnes ta sto ce popljuva obraz, snalazi se sine kako god da zans i umijes" i tako razvalcis pite peres cistis i gutas knedle sa godinama i te knedle nestaju jer su se u medjuvremenu naviknule na taj objekat pored sebe a i on se naviknuo na vas, granice se ocrtale svak svoje i niko nicije ne prelazi:D dakle kao sto vidis u tim brakovima je bilo posla i posla i koja boodala ce sve to da rusi zarad tamo neke ljubavi!? Sve sto si stekla da razbijes i razbacas i da krenes iznova zarad neke LJUBAVI!? Postenje je ustvari i vise od ljubavi, ljubav dodje i prodje nekom udari u medjunozje a nekom u srce a nekom u mozak al je svima zajednicko da ce da prodje ili ce da oslabi do te mjere da to nije vise dovoljno dobar razlog da duramo u braku ali je postenje to sto drzi camac na povrsini, znas za svaki korak kako ga staviti a da ne prevaga camac:heart:

I ne nemam namjeru da se razvodim i osudjujem drugaricu koja je na putu ka razvodu

Zakomplikovaste.
I dalje mislim da ti ili ta drugarica,nebitno o kojoj je rec,treba da se malo ispuca i da se potom primiri.Jer ipak slabo poznaje tog tipa,telefondziju(:)).
Pa sad,ako vremenom ne moze da izdrzi bez njega (:lol:)neka se razvede i gotovo.

U zrelim godinama jos uvek slusate majku koja neda da se razvedete od gastarbajtera?
Vreme je da prekinete s tim.

eto vidis Milojko kako nepromisljeno izlijeces na teren! cinjenica je da takve zene u sustini dobro zive, ako uzmemo u obzir da je u psihologiji prvo 25 godina zivota merodavno u sklapanju slike one sa svoje 35 ili 40 godina nikad nece da menjaju svoj zivot jer su ubedjenje da je tako korektno da im je ista zasmetalo one bi dusevno na neki nacin vec odreagovale nas narod kaze ----------------> popucaju po shaFovima! Ili bi nasle neki nacin da kompenzuju svoj problem jal nekim hobijem jal svaleraciji ili odlaskom u crkvu i postenjem

kao sto vidis sve je uredu nemamo se cemu brinuti

eto vidis Milojko kako nepromisljeno izlijeces na teren! cinjenica je da takve zene u sustini dobro zive, ako uzmemo u obzir da je u psihologiji prvo 25 godina zivota merodavno u sklapanju slike one sa svoje 35 ili 40 godina nikad nece da menjaju svoj zivot jer su ubedjenje da je tako korektno da im je ista zasmetalo one bi dusevno na neki nacin vec odreagovale nas narod kaze ----------------> popucaju po shaFovima! Ili bi nasle neki nacin da kompenzuju svoj problem jal nekim hobijem jal svaleraciji ili odlaskom u crkvu i postenjem

kao sto vidis sve je uredu nemamo se cemu brinuti
Dobro zive? Materijalno, mislis? Super zive cim brak nazivaju s.ranje. :super:

Covek kako se ubedi tako moze i da se odbedi.

Dobro zive? Materijalno, mislis? Super zive cim brak nazivaju s.ranje. :super:

Covek kako se ubedi tako moze i da se odbedi.

moze do nekih godina cim se presisa starosna granica pisi propalo:) nekim zenama je to okolo bitnije ---------> kuca, poso, djeca, porodica pa zatim uza i daljna familija! nego to sto se desava izmedju nje i muza -----------------> sitnica!

kao sto vidis vise vaga to "okolo" nego ta "sitnica"

Dakle niko nikome ne moze da naturi svoje razmisljanje ili ti filozofiju pa ni sam psiholog sem ako je osoba spremna da nesto menja ali to se tek desava kad sama vise nije zadovoljna! Sanse su minimalne da ce se to desiti ako je vatreni zasticenik svoje ideologgije i tumacenja zivota koja je zasnovana na ubedjenju jer ona zna ispravni put kroz zivot, otkrila je formulu zadovoljstva:)

moze do nekih godina cim se presisa starosna granica pisi propalo:) nekim zenama je to okolo bitnije ---------> kuca, poso, djeca, porodica pa zatim uza i daljna familija! nego to sto se desava izmedju nje i muza -----------------> sitnica!

kao sto vidis vise vaga to "okolo" nego ta "sitnica"

Dakle niko nikome ne moze da naturi svoje razmisljanje ili ti filozofiju pa ni sam psiholog sem ako je osoba spremna da nesto menja ali to se tek desava kad sama vise nije zadovoljna! Sanse su minimalne da ce se to desiti ako je vatreni zasticenik svoje ideologgije i tumacenja zivota koja je zasnovana na ubedjenju jer ona zna ispravni put kroz zivot, otkrila je formulu zadovoljstva:)
:eek::eek:
Nikada nemoj otpisati coveka. Iznenadila bi se sta sve moze.
Da je tesko, jeste tesko ali moguce i vredno toga. Msm promena i zadovoljstvo u zivotu.
Zene koje ti pominjes -kojima je u zivotu sve samo kuca, porodica, pranje, kuvanje, kafa sa komsinicama, takve zene su umrtvljene. Utisale su seksualni nagon iliti nagon sa zivotom. Da li mogu vaskrsnuti? Mogu i te kako. Tesko da, ali izvodljivo.

p.s srce moje, da li ima sanse u skoroj buducnosti da mi odgovoris na ona 8 pitanja sto sam ti postavio jos sinoc na PP. U stvari ni ne moras na sva, zanimaju me samo pitanja broj 7 i broj 1.
hvala :lol:

Back