Droid
Legenda
- Poruka
- 51.568
Uopšteno mi ne smeta ako žena voli da puši. Međutim auto je mali prostor i ne podnosim ako ženska zapali cigaretu u autu.
Mali je to prostor, zagušljivo je.
Mali je to prostor, zagušljivo je.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E to može.mozda voli one na baterije cigare![]()
vise ce da smeta menjac i naslon za ruke ali ajde sad, neiskusan siAko im ne smeta volan molim lepo![]()
Iskusnovise ce da smeta menjac i naslon za ruke ali ajde sad, neiskusan si![]()
Može da pregrize. Međutim ako koristi tompus, teško.Ako je auto u pokretu, preporuka je...bez naglog kočenja da ne pregrize cigaru.
Uopšteno mi ne smeta ako žena voli da puši. Međutim auto je mali prostor i ne podnosim ako ženska zapali cigaretu u autu.
Mali je to prostor, zagušljivo je.![]()
o ima jednatemu prebaciti na zdravlje
Tema je zdrava!temu prebaciti na zdravlje
Izgleda da je pre...jel to ona cigareta posle sexa?
kako bre zdravaTema je zdrava!
jedna, ali vrednao ima jedna![]()
ne kapariš. čak i kad ne bude prodaje duvana pušenje će da preživi.promovišeš duvan umesto zdravijih stilova života, čuje mene pušenja
o pa vidi ti ko je to došo na moj terenne kapariš. čak i kad ne bude prodaje duvana pušenje će da preživi.
pojma nemam. ne pušim.o pa vidi ti ko je to došo na moj teren
aj objasni mi molim te još po nešto u vezi sa pušenjem, al brzinski, pošto uskoro moram nešto do grada
i o drugim stvarima pojma nemaš, pa ne vidim da te je to sprečavalo da o njima pišešpojma nemam. ne pušim.
prirodno je da ljudi pišu o stvarima koje ne znaju, da pitaju i da daju odgovore.i o drugim stvarima pojma nemaš, pa ne vidim da te je to sprečavalo da o njima pišeš
Kazi joj :”izadji ispred auta”.Uopšteno mi ne smeta ako žena voli da puši. Međutim auto je mali prostor i ne podnosim ako ženska zapali cigaretu u autu.
Mali je to prostor, zagušljivo je.![]()