- Poruka
- 45.715
zamislite роpuši vam u autu i posle želi da vas poljubi
a pošto ste u autu ona nema mogućnost da ispere usta
šta biste uradili?
šta biste uradili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poljubio bih je sta fali.zamislite роpuši vam u autu i posle želi da vas poljubi
šta biste uradili?
čak i ako je svrš bio u usta?Poljubio bih je sta fali.
Ako mi ne smetaju njeni sokovi, zasto bi mi smetali moji....čak i ako je svrš bio u usta?
pa još malo pa će tamo biti više seksa nego ovdeTemu zaista treba prevaciti na Zdravlje![]()
pa ne znam, ima nekih kojima smetaju, ne bih baš rekla da ste svi toliko tolerantniAko mi ne smetaju njeni sokovi, zasto bi mi smetali moji....
Nema dobrog sexa ako ima uzdrzavanja, gađenja, uslovljavanja...pa ne znam, ima nekih kojima smetaju, ne bih baš rekla da ste svi toliko tolerantni
slažem se, samo što ne ide baš sve sa svimaNema dobrog sexa ako ima uzdrzavanja, gađenja, uslovljavanja...
Pah to je osoba sa problemima i sa takvima ne treba imati posla.slažem se, samo što ne ide baš sve sa svima
problem nastane kad neko npr na prvom dejtu očekuje gutanje, ali ne bi se ljubio nakon toga pre npr 20.dejta
Ozbiljan ti imas problem.ako ne proguta znači da se gadi, a ako se gadi znači da nije za brak, kako će sutra da zatrudni, ako se gadi muškarca....
tako je, ništa brak pre pušenja, mora da se vidi da li je ili nije podobna za kućuako ne proguta znači da se gadi, a ako se gadi znači da nije za brak, kako će sutra da zatrudni, ako se gadi muškarca....
Tad je najlepšečak i ako je svrš bio u usta?
Mnoge zene su gadljive ali ako znas kako sa zenom, onda navikne.ako ne proguta znači da se gadi, a ako se gadi znači da nije za brak, kako će sutra da zatrudni, ako se gadi muškarca....
obično smeta volan....Ozbiljan ti imas problem.
Napiši jedno uputstvo da ne gubiš svoje iskusne primedbe na forumu...Mnoge zene su gadljive ali ako znas kako sa zenom, onda navikne.