Šta muškarci misle o pušenju u autu?

kakvo prijatno iznenađenje, da neko nazove damom onu koja puši u autu
dođe mi sad da ti opostim i što diskriminišeš nas sa malim sisama
Žao mi je što poseduješ male grudi.U današnje vreme,uz minimalno ulaganje,lako možeš da ih updejtuješ.
Inače dame znaju da nas to usrećuje,i ako same to žele da nam učine,bez ikakvog pritiska,ili nagovaranja,znači da im je stalo do nas.
i kako ih drugačije zvati,osim onoga što i jesu-Dame.

Žao mi je što poseduješ male grudi.U današnje vreme,uz minimalno ulaganje,lako možeš da ih updejtuješ.
Inače dame znaju da nas to usrećuje,i ako same to žele da nam učine,bez ikakvog pritiska,ili nagovaranja,znači da im je stalo do nas.
i kako ih drugačije zvati,osim onoga što i jesu-Dame.
ne treba da ti bude žao, ja ih volim
kakve su takve su, al su moje

pa čekaj bre, koliko tačno veličina sisa utiče na tvoje zadovoljstvo?
veličina kite utiče znatno
tako da nije baš uporedivo
A čini bre, kad zaroniš glavom unutra pa vrtiš levo i desno ko da tražiš zlato.
Ako su male, nema gde da gurneš, nema gde da vrtiš, nema zlata.
Ni meni nije jasno kod vas dama. Vaš otvor nema dno, pa zar onda nije svejedno hoće li burgija ući 60 mm ili 600 duboko?
Mislim da bi vam trebalo biti važnije da li vam ulazi zakrivljeno spolovilo jer ono može da pokupi svu paučinu po rubovima otvora, dok klasična kolko god duga bila, to ne mogu.

A čini bre, kad zaroniš glavom unutra pa vrtiš levo i desno ko da tražiš zlato.
Ako su male, nema gde da gurneš, nema gde da vrtiš, nema zlata.
Ni meni nije jasno kod vas dama. Vaš otvor nema dno, pa zar onda nije svejedno hoće li burgija ući 60 mm ili 600 duboko?
Mislim da bi vam trebalo biti važnije da li vam ulazi zakrivljeno spolovilo jer ono može da pokupi svu paučinu po rubovima otvora, dok klasična kolko god duga bila, to ne mogu.
pričali smo to skoro na nekoj temi, bitna je veličina zbog nekih poza
u suštini stvarno ne treba da mi džara matericu, ali ne može ni da mi bude lepo ako npr zbog specifičnosti neke poze jedva i da uđe vrhom
bitna je i debljina, možda i više od dužine
a ti sise u nekim pozama ne moraš ni da vidiš i opet će ti biti okej

pričali smo to skoro na nekoj temi, bitna je veličina zbog nekih poza
u suštini stvarno ne treba da mi džara matericu, ali ne može ni da mi bude lepo ako npr zbog specifičnosti neke poze jedva i da uđe vrhom
bitna je i debljina, možda i više od dužine
a ti sise u nekim pozama ne moraš ni da vidiš i opet će ti biti okej
Nisu nuzne sise za seks, ako su prevelike cak izgledaju smesno....
Ako su partneri na istoj talasnoj duzini.....moze i na parkingu iza kamp prikolice
a u kolima su svi probali.....sa godinama moze da se iznajmi i neki apartman sa jakuzijem

Nisu nuzne sise za seks, ako su prevelike cak izgledaju smesno....
Ako su partneri na istoj talasnoj duzini.....moze i na parkingu iza kamp prikolice
a u kolima su svi probali.....sa godinama moze da se iznajmi i neki apartman sa jakuzijem
nisi pažljivo pročitao uvodni post
nije stvar u tome da li je pušenje u autu samo po sebi okej, nego šta ćeš ako nema posle čime da ispere usta, a hoće da te poljubi?

Back