Sta raditi

Možda da ti ulijem tračak nade.
Sa jednim mojim bivšim su prva dva tri intimisanja bila užas živi. Nigde hemije, ništa, čak sam zvala drugaricu da se žalim da je očajno bilo sve. Ali je sve ostalo bilo top.
Kasnije je on postao i ostao jedan od mojih najboljih seksualnih partnera, zato što smo izgradili dobru bazu sa ovim drugim, pa smo jedno drugom mogli da kažemo šta nas radi a šta ne, i voala, posle par puta - ludilooooo. 4 godine smo bili zajedno, do zadnjeg dana vrh seks.
 
Da ali je ovde anonimno. Moze da bude pera laza lela suzana.

Drugo je kad su to relacije pa se znaju ljudi, pa lazo kaze peri a suzana prica leli, a lazo i suzana zajedno i pero i lela zajedno, a lazo i pera ortqci ihajhaaaj
 
E lela i suzana idu zajedno na solfedjo i muva ih profesor a pera i laza se prave da ne znaju. Jer ako kazu da znaju onda ce ispasti paranoici i nesigurni u sebe.

A pera i laza izadju u grad a sizana i lela imaju drugarice cecu i micu koje ih slucajno uvek sretnu u razlicitim kaficima.

A svi su zajedno isli u srednju.
 
Sta raditi kada ti se neko dopada skroz. Lepo pricas s njom o svemu, osecas da se gradi konekcija medju vama, ona se zaljubljuje, ali te ne uzbudjuje seksualno. Ne mislim fizicki nuzno, vec ti je nekako ono fina, ne umem da objasnim?
Napokone druze pa ti si bar iskusan. :D

Ako te ne uzbudjuje na prvi pogled znaci da nikada i nece i to je to i nema dalje. :kafa:

Evo sada tek vidim da ti je i @Lorelajn isto odgovorila. :D
 

Back
Top