macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Nisam nesto za pticetinu veceras..jel se tako kaze!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta radite kad / ako vas uhvati osećaj "čemu sve to"?

Nisam nesto za pticetinu veceras..jel se tako kaze!?![]()
Nisam nesto za pticetinu veceras..jel se tako kaze!?![]()

)pazi vako... doso taj osecaj... i ja desperatna... ni stici ni uteci ni na strasnom mestu postojati... poslova brdo, ja ih ne pocinjem... kao - nema smisla... pa onda krenem da izmisljavam probleme u ljubavi i filmu o tome u mojoj glavi... trajalo to irka 3 dana ocaja... cetvrti dan se razbolim ko pas... kasljem kijam slinim... temperatura proliv... ne mogu sebi doci 4 dana... peti dan odem na posao jedva... po povratku kuci padnem i polomim se ko zvecka... ocu da kazem ne znam da li me vise boli dupe ili noga - takva zvecka... pridignem se... dobauljam do nekog autobusa... udjem unutra... i pe minuta kasnije svom snagom se glavom spucam u sipku od autobusa... dodjem kuci sjebana skroz i mislim ****.te jesam li ziv covek ili junak iz crtanog filma (samo tamo ima tolko udaraca i sr.anja odjednom)... sednem da se opustim i popijem lek protiv bolova - naidje drugarica i spuca me stolicom slucajno u nogu koju sam povredila....
a da... 'cemu sve to' mi vise nije padalo na pamet...

Mogu da zamislim!
(al' ti je lek....!)
pazi ovo nije poucna prica "deco, ajte i vi"... nego se bas tak osve desilo i to bas u periodu kad sam bila tuzna vrba na temu A CEMU SVE TO... poginuh od smeha kad sam ti videla temu...

Potrazim novi smisao. mozda nadjem pravi, mozda nepravi pa da mislim da je pravi, i onda me to drzi.
Stalne promene to je moj moto

Mene i hvata kad duže vremena nema promene! Ja u stvari najbolje funkcionišem u kriznim situacijama, i to baš u onim u kojima normalan svet hvata panika!
Pa kad počne da se hvata žabokrečina...Onda gledam da nekako "uzbućkam"!![]()

Sednem sa sank pa do ujutru,..i ona me prodje to...

a uglanom i jeste...e sad što nemam kao neki
za koje moje
kuca 24 sata....i da

uh, najteže je kad se uložiš u nešto i ne dobiješ očekivani
rezultat, reakciju, tj. kad te ispale i onda čemu sve to?
Iznerviram se, drži me jedan period dok apsolutno ne shvatim
da je to realnost, znači može da traje par minuta, sati, zavisi
od količine ulaganja i nadanja i onda kad ukapiram da je tako kako je i
ne možeš nazad, odlučno krećem u nekom drugom smeru
ili ako procenim da treba, napravim nagli zaokret, kod mene taj
proces ne traje dugo, volim kad znam na čemu sam i brzo krenem dalje![]()

Zasto jedan jedini zivot koji imamo-ipak ne verujem u reinkarnaciju, da posvetimo razmisljanju o tome da li je nesto ispravno ili ne i cemu sve to...Jednostavnije i prakticnije je reci - ne kajem se zbog onoga sto sam uradio vec zbog onoga sto nisam...Da li sve treba imati smisla?Ne, vec samo radi ono sto ti prija -ipak je nekada instikt bolji prijatelj i saveznik od razuma...
Zato sam i postavila tu temu...ovo boldovano se meni desilo jedno, da ne preteram, 12-13 puta...u toku nekih 15-tak godina, pa me "malo" smorilo...a nisu bile sitne stvari, već onako, baš životne prekretnice...I jedno vreme sam imala osećaj da sam "izgorela", i da više neću imati snage da počnem ispočetka, ako me još nešto takvo strefi...malo je falilo da padnem u pravu depresiju...pa sam se baš pitala..nisam ja jedina kojoj se dešavaju stvari, kako to drugi rešavaju. U međuvremenu, ja sam opet počela ispočetka, po ko zna koji put. Ima u meni neki đavolak koji mi ne dozvoljava da se predam, Mnogo sam zahvalna zbog toga.![]()
zavisi, jedan deo ljudi koji je nesrecan nesrecna je zbog manjka upotrebe razuma i zbog previse cinjenja po osecaju--ono sto mi prija prava je stvar i sta ja sad tu da filozofiram... i zato nebrojeno puta tresnu glavom o zid i onda opet kazu sebi da su razmisljanjem doveli sebe do depresije i da treba da budu impulsivni/spontani i idu "srcem" kroz zivot i onda opet ulete u istu gresku...