Sta radite kad vas iznerviraju?

• Začetnik teme Začetnik teme dexy2
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dva reagovanja:

Ostanem potpuno hladna i okrenem glavu (loš izbor), ovratim nekim pokvarenim komentarom (uhuh, savršen izbor).

U svakom slučaju ne propuštam svađu, ako sam ubeđena u svoje argumente. Nikada.
Ako pak vidim da grešim umem to sasvim fer da prihvatim.

Možda bi bilo bolje da ćutim. U ćutanju je sigurnost...ili nije?

Pa ja imam obicaj da zamisljam tu osobu koja me je toliko iznervirala kako davim,pa mi je lakse,kad vec ne mogu uzivo.Ma ustvari najcesce cimnem caleta,pa me on nazove pa se njemu iskenjam,a on posto uvek ima dovoljno kredita stavi negde mob,da ja mislim da me on slusa(to mi je rekao pre neki dan),pa nakon 20 min,ja zavrsim,pa mi on kaze "ma sve je ok,idi gledaj tv smirices se.".

zavisi ko ili sta me iznervira...nekad pohisterisem i doticnog oteram gde mu je mesto,nekad se totaslno isqliram i tako blejim i nista ne pricam a nekad se samo okrenem i zapalim da se nerviram sama,na miru...al desava se i da se sklonim od onog ko me je iznervirao pa se istresam na neduznima.... al obicno sam 8)

30.gif

Šalu na stranu...Udahnem duboko...i ZAURLAM!!!

Hmmm,bas sad razmisljam o tome sta najcesce radim kad se iznerviram,i zakljucio sam da nacesce uzmem neku sitnicu i unistim je.Mada nisu uvek sitnice,jednom kada mi je burazer zakljucao vrata od kuce kad sam izashao da ispratim druga,udario sam rukom po staklu na vratima i ''malcice'' polomio staklo. :)

Back