Sasha85
Domaćin
- Poruka
- 4.895
A to ti je tako dobro...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I posle zbog sitnice puknes?laura87:Ja cutim.....i skupljam bes u sebi,retko kad puknem.
Takodje!shushu:kod mene zavisi od osobe, situacije,i raspolozenja.... ponekad se svadjam, ponekad isqliram, a nekad mi dodje da zaplacem....
Ja tako iskaljujem bes na mladjem bratuGirl next door:e tako je cesto... oni koji skupljaju bes, posle ga istresu na nekom - ni krivom ni duznom.
Ovo je...pa...malo vise sebicno....Little_white_witch:...obichno vishe ne progovorim ni rech sa njom,ali napravim totalni rusvaj i potrudim se da ta osoba bude odbachena od ostatka drushtva.
u mom slucaju stariji... eh, sta ja ne radim mojoj sestri...Bliznakinja:Pa jos odavno smo imali nas klub protiv mladjih u porodici![]()
I onda smo se prepirali da li je bolje biti mladji ili stariji...![]()
Ima razlike ima,mene mogu da biju do prekosutra...i nista.Miki 13991:Kad si mali:biju te.Kad si veliki biju te.Nema razlike![]()
Znaci otvaramo klub djavolaGirl next door:u mom slucaju stariji... eh, sta ja ne radim mojoj sestri...![]()
![]()
a ona je bas dobra, ali ozbiljno, u odnosu na djavola-mene...![]()