Sta rade muskarci koji imaju ruzne zene?

samo se ti tesi

Uopste se ne tesim, citiram Andrica u vezi teme ruznih zena. Ja sam jedna vrlo lepo zena, inside and out :kafaz:
Muz mi ukazuje paznju svakodnevno i zaista nemam potrebe da se uspinjem ispred ogledala u kupatilu ili hodinku i ko pacenica zeljna paznje pravim duck face i poziram. To je toliko ruzno, sam taj cin je ruzniji od najruznije zene, tako da taj film od mene neces da vidis.

Uopste se ne tesim, citiram Andrica u vezi teme ruznih zena. Ja sam jedna vrlo lepo zena, inside and out :kafaz:
Muz mi ukazuje paznju svakodnevno i zaista nemam potrebe da se uspinjem ispred ogledala u kupatilu ili hodinku i ko pacenica zeljna paznje pravim duck face i poziram. To je toliko ruzno, sam taj cin je ruzniji od najruznije zene, tako da taj film od mene neces da vidis.

lepo je čuti
a muž? Pravi li on face ispred ogledala..?

Pa ne konkretno, ali srecem takve. Cesto se pitam jel bila takva kada ju je upoznavao pa izabrao, ili je to vremenom postalo stanje.
Ili je sa njom iz nedostatka izbora.
U sustini i sam brak je glupav kada dodje do pitanja redovnog sexualnog odnosa. Ljudi su poligamni. Kad tad ce ti dojaditi pa ces ili svrljati okolo, ili ziveti zivot sexualno nezadovoljan, cak ce se neki truditi onim jeftinim savetima popularne psihologije ala "Zacinite odnose u braku". Ne znam u kom momentu su muskarci pristali na ideju braka.

Pa ja znam gomilu likova koji su usli u brak jer im istice vreme pa daj sta das. Nije ih niko terao. Posle kad stvarno nadju nekog ko im se svidja pobudale kao deca

nista, zene se ugoje , usmrde,ulenje , strije ,celulit, dronjava faca ,visece sise, mlohavo dupe ,raspala vagina ,dlake ...
i onda cekas ko dete bozic , neku -svadbu rodjendan veselje proslavu ,,,,samo da pobegnes i uzivas u lepoti i balis ko tinejdzer na pevacicu il neku cicu prekoputa.

- - - - - - - - - -

[/SIZE][/B]

Pa ja znam gomilu likova koji su usli u brak jer im istice vreme pa daj sta das. Nije ih niko terao. Posle kad stvarno nadju nekog ko im se svidja pobudale kao deca

pa to se tako i radi, cekas zadnji moguci momenat -35tak, bices barem pola zivota slobodan.

tu ružnu ženu je on sam izabrao
ukoliko je bila lepa pa u međuvremenu poružnela, pretpostavljam da nije lepota jedino što je očaralo kod nje, pa će da bude zadovoljan svojom ružnom ženom i dalje
onaj koji uzima ženu da sa njome živi samo zato što je lepa i ništa osim toga, on je uzeo samo zato što želi da ima lep privezak kojim će da se kurči i ne zaslužuje drugo nego da ta lepa poružni
ne smem ni da pomislim kako se ta žena oseća ako oseti da je taj njen dragi na neki način zapostavlja zato što je poružnela

Poslednja izmena:

au..
znaci ti si jedna od onih..
udala se pa odma kratka frizurica i shushkava trenerka
a kile samo idu
gore gore gore

nista, zene se ugoje , usmrde,ulenje , strije ,celulit, dronjava faca ,visece sise, mlohavo dupe ,raspala vagina ,dlake ...
i onda cekas ko dete bozic , neku -svadbu rodjendan veselje proslavu ,,,,samo da pobegnes i uzivas u lepoti i balis ko tinejdzer na pevacicu il neku cicu prekoputa.

- - - - - - - - - -

pa to se tako i radi, cekas zadnji moguci momenat -35tak, bices barem pola zivota slobodan.

Onda nemojte pisati kako vas neko primorava na to

Treba birati "spram sebe",
eto recimo uzmimo primer Superhika i Bepe Jozef....čovjek- heroj ajde da rečemo, simpatičan čičica izgorjelog uma i jetre od hektolitara alkohola , beskrajno zaljubljen u ženu vrlo impozantne građe i muškobanjastog ozgleda....i nekako, kad ih ovako pogledaš..oni su baš par, baš su jedno za drugo,
msm, ko smo mi da mu sudimo i da se zgražavamo nad njegovim emocjama i kriterijumima? :lol:

Treba birati "spram sebe",
eto recimo uzmimo primer Superhika i Bepe Jozef....čovjek- heroj ajde da rečemo, simpatičan čičica izgorjelog uma i jetre od hektolitara alkohola , beskrajno zaljubljen u ženu vrlo impozantne građe i muškobanjastog ozgleda....i nekako, kad ih ovako pogledaš..oni su baš par, baš su jedno za drugo,
msm, ko smo mi da mu sudimo i da se zgražavamo nad njegovim emocjama i kriterijumima? :lol:

Bravo Ripley sjecas se...........:klap:
Ljepota vam je relativna stvar.......
Al je tesko ukombinovati sve.......
Manje zlo,manje boli.......
Ja ne volim glupe frajere pa taman da su Robert Redford.......
Dzabe lijepa glavudza i visok stas......
Harizma brate neka treba da postoji......
Sjecam se jedne moje rodice koja je trebala izaci na dejt sa lijepim momkom
A pita sestru:A sta cu ja s njim pricati.......:zcepanje:

De nije bila ruzna bas sam na nju mislio.
Faca ko mushkarac.

Missim da je to iz razloga sto zena ako je ruzna mora nekako da kompenzuje pa se razvija iznutra. Lepotice zavrse svoj mentalni razvoj na ideji da se bogato udaju i lade picu ostatak zivota.
Kako lepo davno rece velika Ester Vilar "samo ruzna zena moze biti emancipovana"

Biti lep je takav kamen oko vrata...
Pogotovo ako si lepa zena. I jos izgledas pitomo i bezopasno.
Ne znas da li je gore sto ti ulecu sa svih strana i u svim mogucim situacijama, komad si mesa, nista drugo...ili kad osetis agresiju i netrpeljivost od strane drugih zena, bez da im na senku stanes.

Zeznu se ljudi, uzmu manje lepu, zaboravljajuci da ce ta da stari. Posle je kasno. Ofuca se nacisto. Zato lepo savetujem drz lepotice izmedju 20-25 godina. Lepo mirise i dobro se ebe. Ove su katastrofa. Sada nedavno kada sam bio videh toliko parova se sa nekim skrndeljima. Ali najveca mi je fora kada skrndelji pocnu medjusobnonda se hvale kako su lepe. Ima i ovde na forumu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Back