Sta rade muskarci koji imaju ruzne zene?

Pa ne konkretno, ali srecem takve. Cesto se pitam jel bila takva kada ju je upoznavao pa izabrao, ili je to vremenom postalo stanje.
Ili je sa njom iz nedostatka izbora.
U sustini i sam brak je glupav kada dodje do pitanja redovnog sexualnog odnosa. Ljudi su poligamni. Kad tad ce ti dojaditi pa ces ili svrljati okolo, ili ziveti zivot sexualno nezadovoljan, cak ce se neki truditi onim jeftinim savetima popularne psihologije ala "Zacinite odnose u braku". Ne znam u kom momentu su muskarci pristali na ideju braka.

Naslusao sam se prica muskaraca koji govore da im je muka kada moraju da umaju seks sa svojom zenom. Ovo se odnosi na one cije su zene ruzne, debele, nikakve, a naravno traze seks.

Jel imate takve prijatelje u okruzenju?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Imam većinom drugove muškarce, pričamo o svemu (naravno i o sexu), ali nisam čula za ovo.
Pa što su ženili te žene?
Ništa mi nije jasno...

ti me razumeš darling..
kriv je moj prokleto brzi i inegeniozni mozak koji samo smišlja i kaže a šta ima tamo a šta je ono ček da vidim ..
proklet sam i zaslužujem da me sve žene izbengavaju ko gofno na kiši
odo da si odfikarim kerec..

Nemoj. Imas i ti svoju svrhu. :p S kim bi se razigrane zenice zabavljale?!
Salu na stranu, bioloski ste malo zakinuti. Trebate se oploditi sa sto vise zenki, a zivimo u vreme monogamije, pa je to frustracija. A tvoj mozak i onako trazi nove podrzaje.
Meni si zbog toga zanimljiv, jer si potpuno drugaciji od mene. Sad te sa zanimanjem posmatram. Onako, ko egzoticne zivotnje u kavezima. :p

Nemoj. Imas i ti svoju svrhu. :p S kim bi se razigrane zenice zabavljale?!
Salu na stranu, bioloski ste malo zakinuti. Trebate se oploditi sa sto vise zenki, a zivimo u vreme monogamije, pa je to frustracija. A tvoj mozak i onako trazi nove podrzaje.
Meni si zbog toga zanimljiv, jer si potpuno drugaciji od mene. Sad te sa zanimanjem posmatram. Onako, ko egzoticne zivotnje u kavezima. :p

mudro si to sve rekla..zaista
i u tom kontekstu sam hteo da te pitam..da li bi možda, ne kažem obavezno, nego eto nekad, uzela u razmatranje pretpostavku da ti i ja, misilm..u skladu sa svim tim frustracijama i činjenicom da si ti ženka a ja mužjak, razmenimo pregršt erotskih informacija i tako stanemo na put svim nepoznanicama koje kao što znamo vode u ovo..kakoszove..demenciju i autizam..

- - - - - - - - - -

naravno, ne ustručavaj se da odgovoriš negativno, taman da imam temu da pišem na Nepravdi.. :)

@Zoro
Ne zezaj, vec poslusaj definiciju pravog muskarca od moje bake Jelene.
Pa kaze:"Tvoj deda je bio naocit muskarac, kao neki glumac. Zene su ludele za njim. Ponekad i on za njima. Ali ja sam znala da su one sve druge i trece, a ja uvek prva i odabrana." Pa tu ide pauza i jedno znacajno:"Meni u krevetu nikada duzan nije ostao! E to je pravi muskarac. "

Misli o tome, Zoro...:p

@Zoro
Ne zezaj, vec poslusaj definiciju pravog muskarca od moje bake Jelene.
Pa kaze:"Tvoj deda je bio naocit muskarac, kao neki glumac. Zene su ludele za njim. Ponekad i on za njima. Ali ja sam znala da su one sve druge i trece, a ja uvek prva i odabrana." Pa tu ide pauza i jedno znacajno:"Meni u krevetu nikada duzan nije ostao! E to je pravi muskarac. "

Misli o tome, Zoro...:p

pa to tedo reći, isto predlažem što i tvoja uvažena baka..
nemam ništa protiv da budem drugi, ipak je tvoj žmu tvoj muž, to štujem i respektujem.
msm..ja to tako svatih?

- - - - - - - - - -

samo imam uslov da si lepa i da nisi tojes neki atrakalj..
al nie žena mila zbog ljepote neg je lijepa zbog milote, reče ovaj..njegoš..ili tolstoj..ne znam neki naučnik sigurno, a ti si baš jedna mila i obla energia, računam ima te za dovatit...

pa to tedo reći, isto predlažem što i tvoja uvažena baka..
nemam ništa protiv da budem drugi, ipak je tvoj žmu tvoj muž, to štujem i respektujem.
msm..ja to tako svatih?

- - - - - - - - - -

samo imam uslov da si lepa i da nisi tojes neki atrakalj..
al nie žena mila zbog ljepote neg je lijepa zbog milote, reče ovaj..njegoš..ili tolstoj..ne znam neki naučnik sigurno, a ti si baš jedna mila i obla energia, računam ima te za dovatit...

Dobro, dobro, sama sam kriva za ovo, ali gde ce ti dusa, gade...:sad2:

Ja lepa?! Jesi li ti poludeo?!

Back