Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 239.839
Cujem..to cyber se sve vidiGledam njegov stav i pogled....8)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cujem..to cyber se sve vidiGledam njegov stav i pogled....8)

U RL gledam pogled i stav..a na forumu gledam kako mi prilazi i pratim kako piše...Cujem..to cyber se sve vidi![]()
Ok mayo..keep on trackingU RL gledam pogled i stav..a na forumu gledam kako mi prilazi i pratim kako piše...
A šta ti gledaš u rl ,a šta na forumu? ;-)Ok mayo..keep on tracking![]()
Na forumu se ogranicavam samo na slike..u rl figura-osmeh pod 1A šta ti gledaš u rl ,a šta na forumu? ;-)
A flert i način pisanja na forumu..za nekog se zakačiš a za nekoga neNa forumu se ogranicavam samo na slike..u rl figura-osmeh pod 1
hehTi i ja se kacimo ko blesavi zbog smeha..A flert i način pisanja na forumu..za nekog se zakačiš a za nekoga neheh
Ja sam ovde došla a ti mi se kacis..znači da te nešto intrigira..iako te flert naravno ne zanima ;-)Ti i ja se kacimo ko blesavi zbog smeha....
vec sam vise puta rekao da mi flert nije zanimljiv..posto su mi svi kao otvorene karte..
pritom sve sam blef
I ja sam ovde dosaoJa sam ovde došla a ti mi se kacis..znači da te nešto intrigira..iako te flert naravno ne zanima ;-)
Nije svako za flert...ali ti mi ličiš kao da si to već dooobro iskusio na netu ;-)I ja sam ovde dosao.kacili su mi se razni a nije bio flert
![]()

Naravno da nije..ja sam to mozda iskusio u zivotu..Nije svako za flert...ali ti mi ličiš kao da si to već dooobro iskusio na netu ;-)
Naravno da nije..ja sam to mozda iskusio u zivotu...a ovde sam vec rekao sta mislim o 'pokusajima' flerta
pa jes odvratno kad neko ima cevape :?meni su sake na prvom mestu![]()
...ma da bolji su razznjitjipa jes odvratno kad neko ima cevape :?
Znači ne veruješ u cyber flert,samo u RL? 8)Naravno da nije..ja sam to mozda iskusio u zivotu...
a ovde sam vec rekao sta mislim o 'pokusajima' flerta
...ili zzuljeve po shakama od chetkice za zub...Nesto najodvratnije kod devojke je kad vidim izgrickane nokte.
Sve ti verujemZnači ne veruješ u cyber flert,samo u RL? 8)