- Poruka
- 3.568
tako jeAntunTun:znash shto me briga....svakom po zaslugama....i ako nije ispravno....zasluzheno je....![]()
stavi me na moje mesto!
samo ostro i odlucno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako jeAntunTun:znash shto me briga....svakom po zaslugama....i ako nije ispravno....zasluzheno je....![]()
marlon:Dok smo bili u komunizmu pod Brozom bilo lepse :grin: Brakovi trajali, zabavljali se ljudi. Sad zene hoce emancipaciju, homosexualni pokreti divljaju, Zapad nam uvaljuje njihovu filozofiju "blagostanja" i niko ne moze da se pronadje. Ako mislite da je to pojava samo kod nas grdno se varate. Napolju je to jos drasticnije, samo tamo nisu ziveli pod stresom zadnjih petnaest godina kao mi, pa se i nadje neko normalan.
anakin:aj ne kaki...sad su emancipacija i Zapad krivi sto vas zene ne zele...
znas li sta je emancipacija i koja je uopste filozofija Zapada?
anakin:pojma nemam o cemu pricas...
oby wan kenoby:Šta mislite šta na muškarcu privlači današnje žene?
Da li je to osmeh? Oči? Telo?
Ili možda intelekt?
Da li je danas ženama važno da je muškarac dobro građen?
Ili duhovit?
Dakle, šta je uopšte današnjim ženama privlačno na muškarcu?
oby wan kenoby:Šta privlači žene?
Ovo sam pitanje postavio zato što sam primetio da je ogromna gomila naše male populacije usamljena i da ima velikih problema da nađe "soul mate". Niko nema dečka i niko nema ribu. Niko se ne ženi i svi se razvode. Šta je u pitanju?
Da li mi muškarci više nemamo ono što je potrebno da bismo osvajali žene ili je problem u ženama?
Nemoguće je da danas niko nikom ne odgovara za zajednički život. Svi se nečega plaše. Baš iz tog razloga sam se upitao šta to privlači žene. Šta li je to što one tako dugo čekaju, a neke ni ne dočekaju?![]()
anakin:ti si rekao da je nama to (a sta, ne znamo) doslo sa Zapada i da zene sad hoce neku emancipaciju i da ljudi na Zapadu ne znaju za stres...
a tema je sta zene privlaci na muskarcima....
Ako postoji neki problem sa emancipacijom, onda on nije u tome sto je zene hoce, nego u tome sto je muskarci nece... Emancipacija nije zenski ekskluzivitet, bla, bla, bla... Ne znam samo kada ce pojedinci (kojih je nazalost mnogo) prestati da je mijesaju sa feminizmom... O, pogresnom tumacenju feminizma, mozda nekom drugom prilikom...marlon:Sad zene hoce emancipaciju.
anakin:pa ovo je samo gomila nabacanih fraza....zapadnjacki lezbejski pokreti koji kvare nasu omladinu, ideologija slobodne ljubavi i tome slicno...
lako je reci da sve sto je lose dolazi sa Zapada...sta je sa nasim tradicionalizmom (ne tradicijom nego izvitoperenom tradicijom) gde je porodica pravan za mlacenje zene i dece i gde je tradicionalna uloga muza da se dere, smrdi i maltretira a zene da cuti zakljucana u kuci? nemoj mi samo reci da toga nema kod nas...
a razvodi....mislis da ljudi vole da se razvode ili se razvode jer je to moderno? pa cekaj..jel bolje sedeti u losem braku zarad postovanja tradicije? toliko umlacenih zena, svakodnevno maltretiranih koje nisu smele da se razvedu.....hoces da kazes da je lose sto ima vise razvoda?
pre mi se cini da je to bolje....i jeste.....cist produkt emancipacije - to da zena vise ne mora da sedi u braku koji joj ne odgovara...batine su ekstrem i ne moraju samo one biti jedini razlog...
iz tog ugla, emancipacija je zlo samo za muskarce kojima se ne svidja ideja da ih zena moze ostaviti kako god se ponasali prema njoj...jesi ti jedan od njih?
ili shvatanje da zena nije zena ako radi, obrazuje se i samostalna je? da ne pricam o duplim merilima kad dodje do sexa....
ako vec trazis negativne stvari sa strane koje navodno kvare nasu omladinu, sto prvo ne pogledas sta je lose kod nas? da nismo mozda i dalje nebeski narod cije su jedine lose stvari zapravo produkt trulog Zapada?
sto se tice gay populacije, ne znam kako bilo koji lezbejski pokret moze da utice na zenu koja nije lezbejka...a tek na muskarca....pa kako? gde ti tu vidis da su lezbejke krive sto straith populacija ne moze da nadje sebi partnera?
mi jesmo pretrpeli potpuni slom vrednosti ali tesko da to ima veze sa Zapadom....a normalno je da ce taj slom vrednosti da utice na sve aspekte zivota....da ne pocnem sad i ja sa frazama...
ali, ako sve to vec znamo, zasto ne poradimo na tome?
i ne slazem se da niko nema devojku ili decka i da se bas svi neceg plase...opet neke generalizacije....
Gazdarica:Ako postoji neki problem sa emancipacijom, onda on nije u tome sto je zene hoce, nego u tome sto je muskarci nece... Emancipacija nije zenski ekskluzivitet, bla, bla, bla... Ne znam samo kada ce pojedinci (kojih je nazalost mnogo) prestati da je mijesaju sa feminizmom... O, pogresnom tumacenju feminizma, mozda nekom drugom prilikom...
I za mene.freedom05:*intelekt je jedini afrodizijak.Bar za mene
random_cloud_form:sta privlaci zene?
bitan je nastup muskarca u javnim interakcijama, ova stvorenja na to padaju. zenka se ne moze zaljubuti u muskarca u situaciji kad su samo njih dvoje negde, u sobi ili i kaficu i pricaju. vec, potrebno je prisustvo drugih ljudi i javni nastup muskarca u toj grupi, tada doticna ukljuci posebna cula i u glavi sklapa pazl. trud oko zenke u situaciji jedan na jedan je bezvredno prosipanje energije i puko upijanje biovlasti. znaci, stetna stvar.
r,
r c
Po tvom komentaru mogu zaključiti da ti ne pratiš razvojni put mladog randoma.Gazdarica:Pazi Sindi, one izjave ....
Zato i dolaziš na naš forum, jelda ?SINDI:hehheheheh...cudo jedno kako su pametni ovi muskarci..i sve znaju o nama, bolje od nas...to me uvek odusevi![]()
Milojko Vasic:... reče Pepeljuga, kratko i jasno. Tonom koji ne trpi komentar. Usput ga je tako ošinula pogledom da je to skoro zabolelo. Random je ostao bez reči. Tiho je ustao i izašao. Pepeljuga se pritajeno nasmešila, nalazeći zadovoljstvo u još jednoj pobedi nad muškim egoizmom.