Šta privlači žene?

jedina moć koju priznajem je ona koju sama prepoznam

Jednom sam se slučajno našla u društvu muškarca koji je bio moćan i on je pokušavao da mi nađe tačku tj. tražio je način da mi pokaže moć koju ću ja prepoznati. Novac, status i slično... koje on realno poseduje meni nisu ništa značili i on je to brzo prepoznao. Bilo mi je krajnje neugodno u njegovom društvu jer je pokušavao sve one seljačke metode :roll:

Ne znam odakle u njemu potreba da impresionira svojom moći sve oko sebe. Mislim da me i sada pamti kao osobu oko koje se polomio i nije ništa uspeo. U mom sećanju je ostao kao neiživljeni matorac, frustriran i obesan.

izabelala:

Jednom sam se slučajno našla u društvu muškarca koji je bio moćan i on je pokušavao da mi nađe tačku tj. tražio je način da mi pokaže moć koju ću ja prepoznati. Novac, status i slično... koje on realno poseduje meni nisu ništa značili i on je to brzo prepoznao. Bilo mi je krajnje neugodno u njegovom društvu jer je pokušavao sve one seljačke metode :roll:

Ne znam odakle u njemu potreba da impresionira svojom moći sve oko sebe. Mislim da me i sada pamti kao osobu oko koje se polomio i nije ništa uspeo. U mom sećanju je ostao kao neiživljeni matorac, frustriran i obesan.
Identican slucaj sam dozivela.U danasnje vreme svet je pun takvih muskaraca.Cast RETKIM izuzetcima!

AngelsEyes:
Identican slucaj sam dozivela.U danasnje vreme svet je pun takvih muskaraca.Cast RETKIM izuzetcima!
Da, sve se iskvarilo, toliko da mi mislimo da vas interesuju uspešni u materijalnom smislu. Možda je hteo da te zadivi i kresne, a možda je samo pogrešno misleći hteo da ti da do znanja da je u mogućnosti da te obezbedi i pruži mnogo toga iz ljubavi. Znaš, da je samo krenuo, a po današnjim merilima, da citira pesnike, da je pažljiv itd, ima onih koje bi pomislile de ova mene budala da spopadne. Jer, dans se sve preorjentisalo, KOLIKO IMAŠ I MOŽEŠ? Same ste kreirale to svojim napretkom-emancipacijom.

izabelala:

hm... da...
Matorci su cudo... Kad ih uvhati taj drugi pubertet, ponekad mi se cini da ih "drma" vise nego onaj prvi... Pa se napumpaju i naduvaju, ne moz` dalje...:roll: a naravno... To kod Zena ne prolazi... Zene znaju za bolje...:-D
Ali su, na zalost, matorci skapirali da taj shabanski nastup prolazi kod klinki... i sad se vec prebacujemo na temu o pedofiliji i njenim pojavnim oblicima.

commodore:
hm... da...
Matorci su cudo... Kad ih uvhati taj drugi pubertet, ponekad mi se cini da ih "drma" vise nego onaj prvi... Pa se napumpaju i naduvaju, ne moz` dalje...:roll: a naravno... To kod Zena ne prolazi... Zene znaju za bolje...:-D
Ali su, na zalost, matorci skapirali da taj shabanski nastup prolazi kod klinki... i sad se vec prebacujemo na temu o pedofiliji i njenim pojavnim oblicima.
Ono što je interesantno kod njih je potreba da sve zasene... nisu njima bitni objekti, tj. žene u ovom slučaju. Sve što ih zannima je njihovo divljenje... to im je hrana i oni su večno gladni.

dzordzV76:
Da, sve se iskvarilo, toliko da mi mislimo da vas interesuju uspešni u materijalnom smislu. Možda je hteo da te zadivi i kresne, a možda je samo pogrešno misleći hteo da ti da do znanja da je u mogućnosti da te obezbedi i pruži mnogo toga iz ljubavi. Znaš, da je samo krenuo, a po današnjim merilima, da citira pesnike, da je pažljiv itd, ima onih koje bi pomislile de ova mene budala da spopadne. Jer, dans se sve preorjentisalo, KOLIKO IMAŠ I MOŽEŠ? Same ste kreirale to svojim napretkom-emancipacijom.

Dzordz ne bi trebalo da generalizujes.Nisu ni sve zene sponzoruse.Neke vole pare i moc,neke vole male znakove paznje.Razlikuje se od slucaja do slucaja.
Sta fali emancipaciji?

izabelala:
Ono što je interesantno kod njih je potreba da sve zasene... nisu njima bitni objekti, tj. žene u ovom slučaju. Sve što ih zannima je njihovo divljenje... to im je hrana i oni su večno gladni.

e... to je vec psihologija... samopotvrdjivanje, cini mi se... sujeta u svakom slucaju... i kompleksi...
bice da je to u pitanju...
p.s.
iako sam ja sklon da verujem da nisu iskompleksirani samo lepi ljudi i oni koji su u osnovnoj skoli igrali u prvom timu. svi ostale pate sto nisu nesto od ta dva.
poz belalalo:-D

mislila sam da obichno ne primecujem telo a i ne primecujem...u stvari gledam da l ima neshto medju nama da l se kontamo ovako... ma ne gledam momke, vise gledam zhene...mislite da se zezam, al ne zezm se.
ali jednom sam zapazila lepo razvijena ledja.
ne znam nekakva energija koja izbija to je mozhda feromon tako kod mene. mozda je to dominantno. ali da li bi vas zanimalo da se svidjate meni? ja sve vishe lichim na mushko pa bih i ja trebalo da se interesujem za ovu temu:)
ok da je feromon samo onda mi se ne bi svidjao dzhoni dep. znaci nekakva mikroinformacija
ma sta ima da se petljam s muskarcima kad nemam shanse kod njih, adekvatne. tako da sam odustala sad mi samo smetaju
zhene su bolje, glatke oble i imaju sise. kome trba dosadno telo
fuj

ja bash i ne volim te znakove pazhnje. ok, volim, ali ponekad pocnem da se pitam kuda to. ma zavisi ko daje, nije isto zavisi....od nekih je super da primsih a od nekih bolje nemoj. ma pali bre muskarci su zli. a zhen onako. lepo je kad je neko diskretan kavaljer kao srle recimo koji kaze da ga jurim. ali on uvek ishao iza mene otvarao mi vrata a skroz diskretno nisam ni provalila ali se uz njega osecala sigurno znam da nee da me ispali mada se uvek rasturimo
da, za 6 meseci sam mu poslala cak 2 sms-a zvala ga na zhurku neku. na obe : )))

eee vi stigli do proto zajednice mislim forum nauka : )))

e znate shta ja ponekad gledam ali bash zagledam! da l ima O-noge! to je poremecaj kod mushkaraca cesci i onda to ponekad kao, uu vidi ga shto je dobar al ebiga ima o-noge. ma dobro da me nekim SF cudom takav adekvatno muva ne bih vihe mislila na to mada u danashnje vreme palsticne hirurgije sve je moguce

izabelala:

ma mislim oko tebe se samo polome el tako i na forumu a : )

hm mada ako se matorci lome oko tebe to ti i nije neshto, onda neshto nije ok...i mene su nekad bash voleli sad sam opaka sa ovom marinskom frizurom

ne znam kako bombasto da kazhem neshto...

e mogli bi da uvedu ogranicen broj korisnika na forumu..ovako kad 100 ljdui diskutuje malo je bez veze vidim neki novi ljudi..pa nek naprave paralelan forum

shta znam. malo cu menjati tok ove istorije ovim zapazhanjim aopet sam nesto odvalila

stvar je u tome da ljudi registruju shta si ti.. ako imash i jednu prljavu misao - extremno napaljeni ljudi ce je registrovati, a takodje ce registrovati i da si slaba i potencijlna zhrtva. zato se nekad ljudi kache onako kako vi to necete. zato vam se i ja sada kachim
. na mene se u zadnje vreme ne kache neshto ali mozhda samo imam srece..a plasim se nekad d aj ane pocnem ali znam da je to nemoguce. msilim

e, lepo :D
Pošto sam ovo pročitala, sad mogu mirne duše i da idem na spavanje :P
Svet je dobro mesto, nećemo nestati, sve je u NAJBOLJEM redu, putevi su Gospodnji promišljeni i Bog je joker za medalju :lol:
TI si onaj komadić koji nedostaje, jagodo.
Kiss od B.

?:
stvar je u tome da ljudi registruju shta si ti.. ako imash i jednu prljavu misao - extremno napaljeni ljudi ce je registrovati, a takodje ce registrovati i da si slaba i potencijlna zhrtva. zato se nekad ljudi kache onako kako vi to necete.

Apsolutno tačno.
(izuzimaju se slučajevi psihijatrijski obolelih ljudi)

Jagodo, zakon si.

marlon:
Dok smo bili u komunizmu pod Brozom bilo lepse :grin: Brakovi trajali, zabavljali se ljudi. Sad zene hoce emancipaciju, homosexualni pokreti divljaju, Zapad nam uvaljuje njihovu filozofiju "blagostanja" i niko ne moze da se pronadje. Ako mislite da je to pojava samo kod nas grdno se varate. Napolju je to jos drasticnije, samo tamo nisu ziveli pod stresom zadnjih petnaest godina kao mi, pa se i nadje neko normalan.
Tvoj post mi se najvise dopada.

Ma jok... najvise ih privlaci kad si sa njihovom najboljom drugaricom...

Evo moj kum... nasao skoro devojku... sad ne moze da zivi od njenih drugarica...
Kuka decko, zali se ali ne ide... ja mu kazem da iskulira i da kaze za to svojoj devojci, a on misli da mu nece verovati... tako da... mozda je u pravu... ne znam ali je takav fakticitet... :-?

Dok nije bio sa njom, nisu mu se nabacivale ; sad kad je sa njom, onda im je zanimljiv... :roll: Neke zene su chudo...

random_cloud_form:
sta privlaci zene?

bitan je nastup muskarca u javnim interakcijama, ova stvorenja na to padaju. zenka se ne moze zaljubuti u muskarca u situaciji kad su samo njih dvoje negde, u sobi ili i kaficu i pricaju. vec, potrebno je prisustvo drugih ljudi i javni nastup muskarca u toj grupi, tada doticna ukljuci posebna cula i u glavi sklapa pazl. trud oko zenke u situaciji jedan na jedan je bezvredno prosipanje energije i puko upijanje biovlasti. znaci, stetna stvar.

r,

r c

Interesantno i vazi za dovoljno veliki broj devojaka.

Posledica je: Bitniji je hijararhijska vrednost muškarca nego kvaliteti ili usaglašenost sa samom ženom. Iz ovoga pak izlazi da ili ce kasnije to postati velika ali "ne mogu sa njim" ljubav i kasnije nikad skroz nerašcišcena veza ILI kazuje da žena u osnovi pristaje na paralelni svet tj. sa jedne strane je bitno da bude hijararhijski IN (visoko na ceni) , a sa druge ce trpeti nesklad i nesuglasice partnera i eventualno nametati vecito preglasavanje.

Psihološki ovo znaci da su žene ispranih mozgova i da im je cilj ostvarenje društvenog stereotipa hijararhije, a ne licne anime (idealizacije princa iz snova).

Sa druge strane to je u skladu sa analizama raznih pricaonica gde je iživljavanje i tvrda linija bolji nacin za uspostavljanje kontakta i empatije (ili i simpatije).

Sa jedne strane bolji prolaz ima pristup "budi svinja sa stilom" tj. svinja kojoj je stalo, što daje za pravo ženama koje postanu frustrirani osvetnici da su svi muškarci isti.

Sa druge to je tipicno za grupe "ne može on bez mene" žena (koje imaju materinski instinkt prema momku) i grupu "bez mene bi se izgubio" žena (koje imaju stalno poriv da menjaju muškarca i uživaju u tome da su ga promenile i usmerile ) i kod kojih je ustvari i pametno da se krene od toga da ste svinja , jer onda imate šta da popravljate kako vam sve više bude stalo.

Inace imate problem jer cete morati da menjate ono što je sasvim ok , samo da bi zadovoljili psiho trip žene date grupe....

Godište žene i promene u pristupu:

Naravno da zavisi. Obicno idu prvo period poštovanja anime, pa onda hijararhije, kasnije se prelazi na sponzorstvo iliti cista korist i podela na tvoje i moje....

Divno je što iz ovakvih prikaza ustvari možete videti iz kakvih krugova najcešce srecete devojke, jer im je "odraz" razlicit. Osim estetike koja može da prelazi iz grupe u grupu, ostali ipak moraju da izvrše korekciju da bi bili uskoci.....

Back