Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Kad shvatim da se gasim ili da nije to to, prekidam odnos u svakom slucaju, jer nije korektno prema drugoj strani da ostaje bilo sta tu, jer mene koji sam se ugasio ne pogadja nista, dok drugu stranu verovatno da.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ste imali nekada neku strastvenu vezu znate koliko je dobar osećaj kada se mesecima palite jedno na drugo i imate odličan sex..Pokušali ste sve zapamtiti šta se dešavalo, niz uzbudljivih dana i noći.
Napravio bih pauzu neko vreme dok se emocije ne smire.E sad, ukoliko nema perspektive veze iz nekih razloga, da li početi biti prijatelj sa tom osobom kad vidite da se hladite, ili ostaviti sve tako u sećanju kako je bilo i prekinuti kontakte ili ih smanjiti na minimum? Onda ćete se zauvek sećati nje/njega na takav uzbudljiv način.
Preferencija mi je da sa bivšima ostanem u "pozitivnim odnosima" tj. da nema nečeg nerešenog i da smo stabilni na novim putevima (lično nisam za drugu šansu i sl. ako prvi put ne uspe, mala je verovatnoća da će sledeći).Šta biste vi uradili ili ste već uradili u takvim prilikama? šta bi vam bilo važnije?
Neke stvari ostanu, neke ne, ako dobro ostane to je dobro, ako ne tako dobre stvari ostanu to je problem.Da li da u sećanju sve ostane kako je bilo, da se ta sećanja ne kvare nekim triivijalnostima ili drugarstvom koje se može imati i sa drugima, ili je to možda bezveze tako gledati, možda je prijateljstvo važnije?
Zato sto si zensko.Za ovo poslednje, meni ne.. Visoko je na lestvici, dobar sex je negde u vrhu lestvice vrednosti u životu.
Zato sto si zensko.
Muskarcima je to vrednost u rangu pisanja, da izvines na izrazu.
Ili onaj svrab kada te ujede komarac.
Na tom meta nivou pa tek.
Nisam od onih sto se hlade ili greju, dok je trajalo trajalo je, jedan lep period i to je to, ostaje u memoriji kao oeriod i to je to, aI mrzeo sam uvek to hladim se, i slicno,to su zenske floksule, od kojih mi se dize kosa na glavi, ja sta mislim, mislio sam i dalje mislim. To hladim se, mi je odvratno.Ako ste imali nekada neku strastvenu vezu znate koliko je dobar osećaj kada se mesecima palite jedno na drugo i imate odličan sex..Pokušali ste sve zapamtiti šta se dešavalo, niz uzbudljivih dana i noći.
E sad, ukoliko nema perspektive veze iz nekih razloga, da li početi biti prijatelj sa tom osobom kad vidite da se hladite, ili ostaviti sve tako u sećanju kako je bilo i prekinuti kontakte ili ih smanjiti na minimum? Onda ćete se zauvek sećati nje/njega na takav uzbudljiv način.
Šta biste vi uradili ili ste već uradili u takvim prilikama? šta bi vam bilo važnije?
Da li da u sećanju sve ostane kako je bilo, da se ta sećanja ne kvare nekim triivijalnostima ili drugarstvom koje se može imati i sa drugima, ili je to možda bezveze tako gledati, možda je prijateljstvo važnije?
Odgovorio si što se mene tičeNe znam sta da odgovorim na poruku iskreno.

netacno, muskarcima je u proselu seks mnogo i potrebniji i važniji u zivotu, muskarac siri vrstu cista logika. Zema veze seks sa emocijama, moskarac ajd da sa d mi se. Al ne a pravila. Al te decje bolesti prerastes.Zato sto si zensko.

hvala, nadam se da je malo pomogloOdgovorio si što se mene tiče![]()

Баш зато што је женско, необично је што јој је секс толико битан.Zato sto si zensko.

Dalje, zena sex moze da ima kad god hoce sa mnogima, dok je to danas u eri interneta luksuz malog broja muskaraca. Tako da po prirodi nekih stvari one su se vise bazirale ne osecanjs sto ižne mogu da imaju sa svakim muskarcem, da ih razume postuje nasmeje itd.Zato sto si zensko.
U svakom slučaju, temu sam i postavila jer me zanima kako sve to vide drugi ljudi, da, thanxhvala, nadam se da je malo pomoglo
veliki.Баш зато што је женско, необично је што јој је секс толико битан.
Колики је проценат жена којима је битан?![]()
Bitam da, ali ako ima pozadinu, tu je prosek. On ocigledno nije bas iskusanБаш зато што је женско, необично је што јој је секс толико битан.
Колики је проценат жена којима је битан?![]()
Možda u tome i jeste razlika. Jer ja recimo odaberem jednog od njih 50 koji se nude, a on bude sa mnom a nema veliki izbor onih koje hoće. to je u startu diferencija.Dalje, zena sex moze da ima kad god hoce sa mnogima,
pa i što se sexa tiče, na mali broj njih mogu da se prime.dok je to danas u eri interneta luksuz malog broja muskaraca. Tako da po prirodi nekih stvari one su se vise bazirale ne osecanjs sto ižne mogu da imaju sa svakim muskarcem, da ih razume postuje nasmeje itd.
Сумњам.veliki.

Мислим да си ме побркао са 38-ицомti pricas kako je muskarcima nebitan

Ovo prepostavlja da znaš unaprijed da će se sjećanja pokvariti, pa mi zvuči kao pogrešna odluka jer se bazira na prepostavci. Rekla bih, savremenim rječnikom da je to anksioznost, pretjerano razmišljaš jer razmišljaš o budućnosti.Ako ste imali nekada neku strastvenu vezu znate koliko je dobar osećaj kada se mesecima palite jedno na drugo i imate odličan sex..Pokušali ste sve zapamtiti šta se dešavalo, niz uzbudljivih dana i noći.
E sad, ukoliko nema perspektive veze iz nekih razloga, da li početi biti prijatelj sa tom osobom kad vidite da se hladite, ili ostaviti sve tako u sećanju kako je bilo i prekinuti kontakte ili ih smanjiti na minimum? Onda ćete se zauvek sećati nje/njega na takav uzbudljiv način.
Šta biste vi uradili ili ste već uradili u takvim prilikama? šta bi vam bilo važnije?
Da li da u sećanju sve ostane kako je bilo, da se ta sećanja ne kvare nekim triivijalnostima ili drugarstvom koje se može imati i sa drugima, ili je to možda bezveze tako gledati, možda je prijateljstvo važnije?
Сумњам.
Мада зависи о ком периоду говоримо. Новије генерације су, као последица секусализације, вероватно заинтересованије него старије. Али опет је питање колики је тај број.
MA jok, nisam anksiozna osoba. U pitanju je neka vrsta romantične želje da tako kažem da neki odnos ostane lep, da se ne banalizuje.Ovo prepostavlja da znaš unaprijed da će se sjećanja pokvariti, pa mi zvuči kao pogrešna odluka jer se bazira na prepostavci. Rekla bih, savremenim rječnikom da je to anksioznost, pretjerano razmišljaš jer razmišljaš o budućnosti.
Ovo poslednje što si napisala o odbrambenim mehanizmima, tu si nešto pogodila. ali nema veze sa ružnim iskustvima, tema uopšte nije o njima, naprotiv. Već o izboru da li postati prijatelj. To znači da je sam odnos dobar.Po meni bi najbolje bilo da se opustiš, i ako je dobro da uživaš dok traje.
Ne znaš da će se ta perspektiva promijeniti, da li ćete možda naći neko rješenje, ili prilagoditi se, naći kompromis - po meni bi bilo bolje da se misaono baviš tim rješenjima, kada misliš o osobi koja ti paše, nego da se misliš da li da kalkulišeš, da igraš neke odbrambene mehanizme iz straha od ružnih iskustava.
Ali to je samo moje mišljenje, i nebitno je, ti si glavna. Voljela bih da ti budeš zadovoljna, i da u tom smjeru ideš sa odlukama. Srećno!